Фотографія часто здатна зафіксувати більше, ніж можна собі уявити. Одного разу любитель-фотограф, тестуючи свою нову камеру, випадково зробив знімки, які стали ключовими у розкритті жорстокого злочину проти дитини .

Історія почалася у квітні 2008 року у шведському місті Стьєрнсунд. 10-річна Енгла Хеглунд не повернулася додому після футбольного тренування, як завжди робила. Стурбована мати розпочала пошуки, але виявила лише велосипед доньки неподалік будинку. Негайно було задіяно поліцію, проте розслідування не давало результатів. Про це повідомляє Unilad.

Камери / фото: Twitter
Камери / фото: Twitter

Переломним моментом стала заява місцевого фотографа-аматора Томаса Ленгтона.

Виявилося, що того фатального дня він тестував нову камеру і випадково зафіксував на знімках Енглу та невідомого чоловіка поряд з нею. Більше того, на іншому фото було видно номерний знак автомобіля.

Популярні новини зараз
Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті "Найближчими днями": відомий астролог назвав українські міста, куди можуть полетіти ракети окупантів Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову
Показати ще

Перевіривши інформацію, правоохоронці встановили власника авто – 42-річного Андерса Еклунда. Після кількох днів допитів чоловік зізнався у вбивстві дівчинки. Злочин стався приблизно через 20 хвилин після того, як Ленгтон зробив свої фатальні знімки.

Вбивця, скріншот: Youtube
Вбивця, скріншот: Youtube

Ця трагічна історія яскраво демонструє, наскільки непередбачуваним може бути світ...

Фотограф, вийшовши тестувати камеру, навіть не уявляв, що ненароком зафіксує жахливу картину злочину.

Нагадаємо, чоловік став мільйонером завдяки одній єдиній монетці: знайшов її на парковці

Як повідомляв "Знай.uа", "померла" від блискавки жінка передбачає катастрофи

Знай.uа писав, випадково натиснула не туди і стала мільйонеркою: як звичайна помилка озолотила американку