Ще у фералі 2024 року нібито політичний діяч та філолог Ірина Фаріон у жорсткій формі висловилася на адресу Jerry Heil та Alyona Alyona. Фаріон назвала їх "позорищем на весь світ". А все тому, що їй не сподобалися псевдоніми артисток.

Представниці України на Євробаченні 2024 року прокоментували скандальну заяву професорки.

Про це стало відомо завдяки коментарам дівчат на прес-конференції перед першим великим концертом у Києві.

Alyona Alyona та Jerry Heil, фото із соцмереж
Alyona Alyona та Jerry Heil, фото із соцмереж

Відповідь Ірині Фаріон

Так зірок попросили прокоментувати різкі зауваження мовознавця щодо псевдонімів артисток, через які їх нібито не можна ідентифікувати українками.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб не для всіх: кому доведеться віддавати більше грошей за газ На які спеціальності є сенс вступати: поради для абітурієнтів Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня
Показати ще

"Відповідати цькуванням на цькування - це сіяння негативу. Що, треба було підійти та запитати, чому Ірина, а не Ярина?", - зазначила Alyona Alyona.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

За словами дівчат, кожна людина має право на свою думку.

"Можемо помірятися ц*цьками, у мене точно більше", - жартома сказала Alyona.

Ірина також "наїхала" на Jerry Heil за її псевдонім. Співачка каже, що тоді це її обурило і вона одразу почала гуглити, чи є ім'я та прізвище філолога українцями.

Ірина Фаріон. фото: скрін Ютуб
Ірина Фаріон. фото: скрін Ютуб

Слова Ірини Фаріон

Коли стало відомо, що Україну на Євробаченні 2024 року представлятимуть Alyona Alyona та Jerry Heil, мовознавець висловила невдоволення вибором виконавиць.

Філолог обурилася щодо творчих псевдонімів артисток, які вона не може ідентифікувати. Ірина не розглядала дівчат як справжніх представниць України та назвала їх "ганьбою".

"Що з ними? Вони звідки вони звідки? Олена приїхала з Саратова? З Петербурга, з Москви, якщо вона Олена? Власне ім'я - це ідентифікатор. А та звідки приїхала? З Великобританії? З США? Ганьба на весь світ!" писала вона.

Професору також не сподобалося те, що їхня композиція "Teresa & Maria" написана двома мовами - українською та англійською.

Нагадаємо, в моду повернулися купальники з 40-х: модель на Vogue World 2024 довела практичність ретро-стилю.

Раніше повідомлялося, що на Тіну Кароль під час участі в "Євробаченні" взяли величезний кредит: "Розхлибувала багато років".

Також, Джеррі Хейл та шведський співак: навколо молодої пари поповзли плітки.