Як завжди, до будь-яких передбачень слід ставитися з обережністю та критичним мисленням.

Однак нещодавно з'явився прогноз відомої тарологіни Яни Пасинкової, до якої варто прислухатися. Вона розкрила кілька важливих та навіть страшних речей, які відбуватимуться в Україні.

Ціни на продукти. Фото: скрін youtube
Ціни на продукти. Фото: скрін youtube

Згідно з її баченням, на українців може очікувати складна зима з проблемами в аграрному секторі та продовольчому забезпеченні.

"До того, що не буде врожаю. Не буде нічого їсти. Будуть якісь великі зміни, що стосуються фермерства, господарства, продуктів харчування", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Перекази між картами будуть обмежені: вже готується рішення Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують
Показати ще

Крім того, вона проговорила з українцями й багато інших питань про переговори, про надходження військової допомоги від наших союзників. І хоч вона бачить у позитив у "подібних рухах", проте ці дії не надто вплинуть на нашу позицію на полі бою.

ЗСУ / фото: Pinterest
ЗСУ / фото: Pinterest

Воїни ЗСУ зараз роблять найскладнішу роботу, яку тільки можна уявити. Хоч ми й не просуваємось на фронті, проте окупантів продовжують винищувати, як і їхню військову техніку, НПЗ та інші цілі в тилу. Все це може згодом використовуватися нами під час переговорів із РФ, щоб мати сильнішу позицію.

Нагадаємо, сценарії можуть бути різні: економіст не виключає стрибка долара до 50 гривень.

Як повідомляв "Знай.uа", наступні 6 місяців подарують багатство та успіх: кому зі Знаків Зодіаку пощастить

Знай.ua писав, "остання точка": провидиця назвала українське місто, куди більше не прилетять російські ракети