Окупанти вже понад два роки завдають ударів по населених пунктах України бойовими дронами та ракетами. Проте відома українська провидиця Айа вирішила потішити людей свіжим прогнозом. Вона пообіцяла мешканцям одного із обласних центрів нашої країни, що їм більше не варто боятися.

Провідниця у "Вищі виміри" Айа знову порадилася зі своїми "помічниками" та поділилася їх відповідями на важливі для українців питання.

Айа, скріншот: YouTube
Айа, скріншот: YouTube

За словами відомої провидиці, війна в Україні триватиме хоч і не довго. Тому рашисти продовжать бити територією нашої країни. Проте Айа впевнена, що є одне місто, куди російські ракети більше не прилітатимуть. І йдеться про Івано-Франківськ.

Провідниця у Вищі виміри у коментарі для YouTube-каналу "Мій світ" розповіла, що була у цьому місті, коли по ньому вдарили окупанти. І тоді вона відчула, що це був останній удар по обласному центру.

Популярні новини зараз
Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто
Показати ще

Обстріл, пожежа / фото: Facebook
Обстріл, пожежа / фото: Facebook

"Приліт - це погано, але дякувати Богу, ніхто не постраждав. Я повернулася вже в місто тоді і я побачила, що карма крутиться і вона вже прокрутила це. Тобто це вже була остання точка, останній "приліт" саме в це місто", - поділилася Айа.

Провидиця також відповіла, чи планується Україною новий наступ на росіян. Вона каже, що Сили оборони нашої країни атакуватимуть ворога та зможуть звільнити кілька населених пунктів у найближчому майбутньому.

Нагадаємо, "Можуть убити нас": одеситки під музику крутять педалі на даху, поки за спинами горить обстріляний будинок.

Раніше повідомлялося, що залишилося чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні.

Також, "Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро.