Незабаром настане двадцять п'ята річниця з моменту, коли "Шрек" вперше увірвався в наші серця, і радісні новини: невдовзі ми знову побачимо наших улюблених героїв на великому екрані.

В інтерв'ю для Collider, відомий американський актор Едді Мерфі не тільки підтвердив, що новий фільм про Шрека вже у виробництві, але й оголосив, що один із найяскравіших персонажів франшизи, Осел, отримає власний фільм.

Шрек. Фото: скрін Ютуб
Шрек. Фото: скрін Ютуб

Мерфі поділився деталями, сказавши, що зйомки почалися кілька місяців тому, і планується, що новий "Шрек" побачить світ у 2025 році. Це вже досить захоплююча новина для фанатів анімаційної класики, які з нетерпінням чекають на продовження пригод зеленого огору, його вірного друга Осла та незрівнянної принцеси Фіони.

Мерфі також сказав, що ідея повернутися до продовження "Шрека" народилася через зростаючий інтерес до таких анімаційних фільмів, як "Кунг-фу Панда 4" та "Кіт у чоботях: Останнє бажання", які зібрали величезний виторг - 545,3 і 485,2 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Українцям пояснили, як виїхати за кордон, щоб не "розвернули" Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила
Показати ще

Успіхи цих мультфільмів підтверджують, що любов до кумедних і зворушливих історій не згасає, лише посилюється з роками.

Шрек та Осел / фото: кадр з мультфільму
Шрек та Осел / фото: кадр з мультфільму

Особливо захоплює думка, що Осел, персонаж із багатою та забавною особистістю, стане головним героєм власного фільму. Його незрівнянний гумор і тепле серце завжди приносили масу задоволення глядачам, і тепер ми маємо шанс дізнатися його історію ще глибше.

Тож тримайте руку на пульсі подій – 2025 рік обіцяє бути чарівним для всіх шанувальників "Шрека" та його шалено прекрасного світу.

Нагадаємо, Про сел і Дракониха теж тут: так виглядала б гра "Шрек", якби вийшла 2024 року

Раніше ми писали про те, що N etflix поєднується з Minecraft: новий мультфільм з'явиться вже скоро

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Уявні" монстри в кімнаті дівчинки перетворилися на 60 тисяч бджіл: "Посипалися, як з жахів"