Продовжать позитивні тенденції гармонійний аспект Венери та Урану, який ініціює незвичайні, раптові та збудливі події у не лише у романтичній сфері, а також у фінансово-діловій.

Опозиція Венери і Плутона наприкінці тижня трохи зіпсує загальну приємну картину, проте прояснить багато питань, пов'язаних з довірою в партнерських відносинах, спільними фінансами, спадщиною або іншим майном.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

На початку тижня ініціатива та активність можуть виявитися несвоєчасними, у ці дні нічого серйозного краще не планувати. Якщо вам запропонують понаднормову роботу, не відмовляйтеся, але перед згодою реально оцініть свої можливості, це не буде зайвим. У четвер може надійти важлива інформація. Слідкуйте за розвитком ситуації на роботі ретельніше, не виключено, що вас можуть підставити, тому будьте уважні при поводженні з документами та паперами. У п'ятницю та суботу не відмовляйтеся від вечірок.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Намагайтеся не прогаяти цього тижня вдалий випадок, адже завдяки старим зв'язкам у вас з'явиться реальний шанс реалізувати свої плани. Понеділок виявиться непоганий для розмов з начальством, ви зможете серйозно обговорити всі ваші ідеї та пропозиції. У вівторок слід бути обережнішим під час зустрічей та переговорів, остерігайтеся дрібних хитрощів. Ваша дотепність та красномовство, а також здатність легко і зрозуміло висловлювати свої думки, дозволять вам у четвер підкорити всіх своїм талантом оповідача. У суботу та неділю постарайтеся уникати фізичних зусиль, ваші м'язи можуть вас підвести.

Близнята

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня не варто робити будь-яких героїчних вчинків, їх просто не оцінять. Краще займіться дрібними проблемами, що накопичилися. Перша половина тижня може обрушити на вас потік зустрічей, дзвінків та паперової роботи, можливі також клопоти, пов'язані з організаційними заходами. У зв'язку з цим деякі представники вашого знаку Зодіаку можуть настільки стомитися, що їм доведеться терміново йти у відпустку, щоб відпочити від цієї суєти. У п'ятницю постарайтеся не створювати плутанину у майнових справах.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цілком ймовірно, що на цьому тижні ви відкриєте для себе нові сфери діяльності, що спричинить знайомство з людьми, які стануть для вас і партнерами, і друзями. Не ігноруйте думку оточення, адже саме вона дозволить вам зробити цінні висновки, необхідні для реалізації ваших ідей. Початок тижня буде повним ідей та творчості, але слід відмовитися від консервативності та звільнитися від непотрібних речей. П'ятниця – чудовий день для проведення вечірки. У вихідні не сидіть вдома, не залишайтеся на самоті, спілкуйтеся та подорожуйте.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дуже зручний тиждень, постарайтеся максимально її використовувати. Не відмовляйтеся від поїздок, вони виявляться дуже результативними. Захоплюватися містикою та розгадуванням чужих секретів зараз не варто, це може призвести до пліток та інтриг навколо вас. У середу постарайтеся не метушитися через дрібниці, інакше в серйозній справі може проскочити прикра помилка. Четвер дасть вам можливість зруйнувати старе та звільнить місце для створення нового, у цей день добре закладатиме основу для великих справ. У неділю вам знадобиться поблажливість та відмова від іронічних коментарів, щоб мати з оточуючими нормальне спілкування.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Незалежно від того, позаду вашої відпустки або ще попереду, але зараз для вас настає період напруженої роботи. Вам доведеться мобілізувати всі свої сили та можливості для рішучого ривка. Не зупиняйтеся і не звертайте уваги на дрібні невдачі, вони не зможуть вплинути на ваш успіх. Навколишні зараз будуть дуже прихильно ставитися до будь-яких ваших починань, проте вам варто бути більш вибірковими у спілкуванні. У вихідні дні дозвольте собі добре розслабитися і відпочити, ви це заслужили.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Зараз саме час взяти відпустку та вирушити у захоплюючу подорож. Якщо ситуація не дозволяє вибратися надовго, то обов'язково вибирайтеся за місто хоча б у вихідні. Не поспішайте події, інакше цього тижня ви не зможете об'єктивно розрахувати свої сили. У четвер можлива цікава ділова зустріч, яка внесе у ваше життя значні зміни. На п'ятницю не плануйте нічого важливого, швидше за все начальство чіплятиметься до вас по дрібницях. Зате вихідні здадуться вам абсолютно спокійними, ви встигнете у ці дні зробити більше, ніж припускали.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Будьте готові виявити цього тижня рідкісну витримку та такт у розмовах з начальством, під час ділових нарад та при зустрічах з колегами по роботі. Якщо зумієте зробити це, то на вас чекатиме успіх: надійдуть вигідні перспективні пропозиції, з'являться впливові знайомі. У четвер можуть виникнути ваші старі знайомі з дуже цікавою пропозицією, яка гарантує і моральне задоволення, і гроші. У суботу викиньте з голови побутові проблеми та дозвольте собі повноцінний відпочинок.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам доведеться неабияк попрацювати протягом усього тижня, але справи все одно будуть просуватися повільно. Зате вірно, що додасть вам упевненість у власних силах. У середу вам слід звернути увагу на деякі свої недоліки і, по можливості, виправити їх, так ви зможете уникнути багатьох неприємностей. Четвер – сприятливий день для поїздок та відряджень. У п'ятницю постарайтеся знайти спільні інтереси з близькими людьми та організуйте спільний відпочинок у вихідні.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня в ситуації, що склалася, позиція сили працювати не буде, а лише спровокує невдоволення чи конфліктну ситуацію, так що додайте більше дипломатичності та гнучкості до прийняття рішень. Прислухайтеся до голосу власної інтуїції, і ви отримаєте партнерів справжніх однодумців. Не ігноруйте дрібниці, і тоді вони відкриють вам багато корисного і цікавого. Ближче до кінця тижня вас може потягнути до філософських вчень. Імовірні хороші звістки з-за кордону.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Виявляючи цього тижня такі якості, як поблажливість і терпіння, ви тільки виграєте, даючи можливість кар'єрним прагненням виявитися у вигляді перших позитивних результатів. Хоча тиждень більше сприяє відпочинку, проте в цей час можна зайнятися і улюбленою справою. У вівторок ваша передбачливість дозволить розширити обрії можливостей. У п'ятницю обов'язково прийміть дружню пораду, вона виявиться дуже своєчасною. У суботу постарайтеся спокійно вислухати претензії з боку близьких людей і знайти оптимальний вихід із ситуації.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Помилки роблять все, але мудрість життя полягає в тому, щоб не повторювати їх і не ходити замкненим колом, а витягувати з життєвих труднощів позитивний досвід. У цьому полягає для вас основне завдання цього тижня. Відкрийте в собі азарт і захопленість, якщо щось не вийшло з першого разу, спробуйте ще раз, але підіть іншим шляхом, запитайте поради. Ваш мудрий порадник і вчитель знаходиться десь поряд з вами.

Нагадаємо про гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козерогів, поїздка Овнів та розваги Близнюків.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.