Франшиза "Пірати Карибського моря" повертається із двома новими фільмами, незважаючи на те, що здавалося, що історія завершилася у 2017 році. Великий режисер підтвердив, що робота над проектами вже розпочалася.

Після виходу останнього фільму фанати не могли дочекатися новин про продовження. Тепер є офіційне підтвердження: у розробці відразу два нових фільми.

Продюсер Джеррі Брукхаймер повідомив, що сценарій для першого з них, який стане перезавантаженням, перебуває в роботі і має бути готовим у найближчий місяць. Брукхаймер сподівається, що сценарій сподобається Disney і вони дадуть "зелене світло" на виробництво.

Пірати Карибського моря
Пірати Карибського моря

Крім цього, планується ще один фільм, який продовжить події "Мертці не розповідають казки". Однак варто відзначити, що Джонні Депп не повернеться до ролі Джека Горобця через розбіжності з Disney. Брукхаймер зізнався, що, якби це від нього залежало, Депп повернувся б, але рішення студії залишається в силі.

Кіра Найтлі та Орландо Блум також не з'являться у нових фільмах.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Після виходу п'ятого фільму були чутки про новий проект, коли співрежисер "Мертці не розповідають казки" Йоахім Реннінг та сценаристи "Дедпула" Ретт Різ і Пол Вернік планували повернутися.

Проте проект провалився через творчі розбіжності, і з'явилася ідея перезавантаження. Наприкінці 2019 року Disney найняв Теда Елліота та Крейга Мезіна для створення нового сценарію, але робота зупинилася через страйк Гільдії письменників Америки.

"Пірати Карибського моря", скріншот: Youtube
"Пірати Карибського моря", скріншот: Youtube

Планується також окремий спін-офф з Марго Роббі у головній ролі та сценарієм від Крістіни Ходсон. Хоча Марго Роббі заявляла, що проект є мертвим, це офіційно не підтверджено.

Майбутнє франшизи "Пірати Карибського моря" зараз залежить від рішень Disney, і поки що важко сказати, коли саме нові фільми вийдуть на екрани. Однак шанувальники можуть радіти: пригоди продовжуються, і на нас чекають нові захоплюючі історії.

А ми нагадуємо про 2 сезон "Ігри у кальмари": головний герой розголосив дату виходу

Раніше ми писали про те, що магія Disney повертається: всі подробиці про Disney Epic Mickey: Rebrushed

Читайте на тему: новий трейлер "Муфаса: Король Лев" змусив глядачів знову готувати відро для сліз