В індійському штаті Мадх'я-Прадеш натовп до смерті побив чоловіка, винного у вбивстві павича. Інцидент стався увечері у селі Ласудія Атрі округу Німуч.

Місцеві жителі побачили чотирьох людей, які бігли полями, і погналися за ними. В результаті вони схопили одного з втікачів та виявили у нього чотирьох мертвих павичів. Після цього натовп сільських жителів побив чоловіка та залишив його лежати у полі.

Поліція забрала постраждалого до лікарні, де він пізніше помер. Як відомо, в Індії павич - національна птахів. Полювання та вбивство цих птахів заборонено.

Згідно з індійським Законом про ліси від 1972 року, особи, визнані винними, можуть бути позбавлені волі на строк до семи років.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Уточнюється, що шокуючий інцидент стався лише через два дні після того, як трьох людей із того ж району розділили та побили за те, що вони нібито викрали козу.

Нагадаємо, що монстр із минулого: у Намібії знайдено скам'янілості гігантської саламандри. Відкриття, яке змінює уявлення про минуле.

Раніше повідомляли, що нове відкриття археологів перевертає уявлення про раннє виноробство: коли наші предки почали пити. У Греції вчені виявили стародавні залишки посуду зі слідами вина.

Також стало відомо, що єгипетські й поряд не стояли: вчені розкопали унікальні піраміди – ховалися близько 1000 років. Вчені обстежили ділянку площею понад 5000 квадратних метрів.