Наші чотирилапі друзі дуже люблять погратися, погризти або навіть просто поспати у коробках та пакетах.

Ці предмети магічно залучають їх, але в такого дивного бажання є логічне пояснення.

Кішка в коробці, фото з вільних джерел
Кішка в коробці, фото з вільних джерел

У більшості випадків такі дії можна пояснити допитливістю кота, але винятки все ж таки бувають. Це навіть може говорити про серйозні проблеми здоров'я пухнастика.

Хоча домашні коти дуже відрізняються від вуличних і не мають видимих ​​інстинктів, іноді нудьга доводить їх до того, що вони починають робити неймовірні речі з коробками, пакетами чи сумками.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Зла кішка, фото murchalkin
Зла кішка, фото murchalkin

Зоологи вважають, що коробка для котів - це немов схованка для засідки, коли вони полюють на здобич. Більше того, пакет, що шарудить, сприймають як, власне, видобуток. Тому можна побачити, як улюбленці борються ним. Також їх приваблює запах, що залишається на пакеті після вулиці.

Однак власників попередили, що сильна пристрасть до пакетів може говорити про те, що у кота збочений апетит. Він може бути спровокований стресом, нестачею вітамінів, проблемами зі здоров'ям чи простим бажанням привернути увагу.

Пластиковий пакет, скріншот: YouTube
Пластиковий пакет, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що якщо кіт гризе дроти, то це можна виправити: як убезпечити прилади від шкодника.

Раніше ми повідомляли про іспит для вашого котика: дізнайтеся інтелект улюбленого пухнастика за допомогою простої вправи.

Також стало відомо, що прогноз погоди та синоптики більше не потрібні: як щодо поведінки кота дізнатися, що буде дощ чи похолодання.