Фургончик із морозивом опинився в біді після того, як його змило в морі на пляжі Харлін Бей у Північному Корнуоллі. Все почалося 7 липня в неділю, коли машина застрягла в піску і приплив почав її забирати. Місцеві жителі, включаючи серферів, спробували витягнути фургон, але їхні зусилля були марними.

Очевидець Абі Фіск розповіла, що водій фургона проїхав прямо дном пляжу в пошуках клієнтів, коли почався приплив. Люди намагалися допомогти, використовуючи позашляховик з лебідкою, але фургон все глибше йшов у пісок та каміння.

Зрештою, рятувальники порадили залишити спроби, щоби ніхто не постраждав.

Фургон з морозивом змило в морі / Daily Star
Фургон з морозивом змило в море / фото: Daily Star

Пляжні відпочиваючі спостерігали за цією подією з цікавістю, а серфери навіть пропливали повз фургона, що застряг. Абі зазначила, що це видовище нагадувало сцени з фільмів про кінець світу, коли фургони з морозивом гойдаються на хвилях.

Популярні новини зараз
Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

На щастя, потім увечері місцевий трактор витяг фургон із води. Представник Берегової охорони повідомив, що операцію з порятунку було успішно завершено близько 21:45, коли приплив відступив достатньо, щоб безпечно підняти фургон.

Водій фургона не постраждав, і машину повернули в безпечне місце.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що 56-річний японець щотижня пірнає в океан, щоб знайти тіло своєї дружини: 11 років тому її змило цунамі.

Вам буде цікаво дізнатися, військовий автомобіль "Буханка" російської армії породив мем: "Від фургона Скубі-Ду до мобільного Чубакки"

Твій дідусь мріяв кататися на ньому від дачі до будинку: у Києві помітили оригінальний фургон Zuk