У Шевченківському районному суді міста Запоріжжя розглянули справу, в якій жінку було засуджено за шахрайство після того, як вона відмовилася виконати обіцянку надати інтимні послуги.

У квітні 2024 року жінка опублікувала оголошення в інтернеті, в якому пропонувала інтимні послуги за гроші. Один із чоловіків, зацікавлений в її пропозиції, зв’язався з нею та перерахував їй тисячу гривень як аванс.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Після цього жінка переконала його перерахувати їй ще шість тисяч гривень. Однак, отримавши гроші, вона відмовилася надавати обіцяні послуги та не повернула отримані кошти. Розчарований чоловік вирішив звернутися до поліції.

Під час розслідування жінка визнала свою провину і розкаялася у вчиненому. На основі зібраних доказів і її зізнання суд визнав її винною за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за шахрайство.

Гроші / фото
Гроші / фото: depositphotos

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Суд призначив жінці покарання у вигляді 200 годин громадських робіт. Це рішення означає, що вона повинна виконати визначену кількість годин суспільно корисних робіт, як покарання за свої дії.

Таким чином, суд завершив справу, визнавши жінку винною у шахрайстві та призначивши їй відповідне покарання.

Раніше ми писали про те, що кохання змусило пілота розвернути літак — все змінив один дзвінок

Крім того, Знай.ua повідомляв, чоловік, собака, дві однакові машини: такий випадок не вигадає і Netflix

Вам буде цікаво дізнатися легенда "Барселони" Ліонель Мессі мало не покалічив маленьку дитину: її врятувати сантиметри