Хоча б кілька разів на рік ми стоїмо на порозі дня народження і нам необхідно вибрати хороший подарунок.

Крім того, що потрібно ще придумати, що подарувати людині (крім грошей) є презенти, які подавати вкрай нерекомендовано. Що ж не можна дарувати на День Народження, якщо ви не бажаєте прокляття людині?

Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels
Подарунок хлопцеві на Новий рік, фото - Рexels

Дзеркало

Перше правило – не купувати дзеркала в антикварних чи вінтажних магазинах. Це магічні предмети з сильною енергетикою: через них наводять псування та хвороби, використовують як провідники для інших істот.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Друге правило - ніколи не виглядати в розбите дзеркало, так можна не тільки втратити красу та молодість, але й спричинити невдачі.

Третє і основне правило – не дарувати дзеркало, особливо дівчатам. Це особистий предмет, який потрібно набувати самостійно. Дзеркало накопичує негативну енергію, яку ви можете передати імениннику.

Парні елементи одягу

Вважається, що подаровані шкарпетки можуть призвести до того, що чоловік залишить сім'ю. Цю прикмету можна використовувати і на свою користь: порадити набридливій свекрусі купити своєму синові шкарпетки, так прихильність матері та дитини ослабне або зовсім зникне (але ми вам не говорили).

Подарована нижня білизна може підштовхнути чоловіка до зради, а шарфи, рукавички та рукавиці — до сварок та розладу між іменинником та дарувальником. Також не варто дарувати будь-які речі у жовтому кольорі, оскільки він символізує розлуку.

Жіночий гардероб, фото freepik
Жіночий гардероб, фото freepik

Перли

Прикраси з перлів елегантні та вишукані, але дарувати коханій жінці цей камінь не варто. Перли з давніх-давен оповиті міфами та загадками. Вважається, що це сльози морських німф, які змушені були залучати чоловіків у вир. Ці граціозні істоти дуже гостро відчували самотність. Тому подарунок із перлів може принести нещастя та біди. Однак, якщо ви купите його собі, він здатний зміцнити вашу жіночність та сексуальність, а також допомогти знайти чоловіка мрії.

Колюче-ріжучі предмети

Ножі, катани, ножиці, виделки, секатори на дачу — це категорично не підходить для подарунка. Навіть якщо ваш чоловік колекціонує кинджали часів Османської імперії, гострі предмети принесуть у будинок сварки, непорозуміння та вічні конфлікти. За народними повір'ями, вістря приваблює нечисту силу, і злий дух може проникнути до будинку іменинника разом із подарунком.

Часи

Не даруйте годинник. За одними прикметами, вони обіцяють розлад після того, як стрілки зупиняться. Інша інтерпретація — годинник, подарований задарма, відбиратиме роки життя в людини. Якщо ви все ж таки зважилися подарувати годинник, попросіть іменинника заплатити вам символічну суму: рубль, два або три. Так ви зможете обійти негативний вплив прийме, ніби людина сама купила собі цей аксесуар.

Переведення годинника, фото: Знай.ua
Переведення годинника, фото: Знай.ua

Предмети релігійного культу

Натільні хрестики, ланцюжки, ікони — вони несуть у собі як матеріальну цінність, а й духовну енергію, що ми цінуємо і бережемо. Однак, на шляху цього великого вибору стоять і небезпеки: народні прикмети застерігають нас від можливих негативних наслідків, застерігаючи про псування та пристріт.

Носові хустинки

Носові хустки, тонкий атрибут смутку та прощання, справді несуть у собі прихований зміст. Подарувати їх на день народження може бути сприйнято як знак горя та сліз, відчиняючи двері до нещастя. Прагнучи стати приємним гостем у будинку, краще зупинитися на скатертині — символі тепла та радості, який буде прийнято з вдячністю.

Свічки

Свічки, з їх теплим світлом та приємним ароматом, можуть стати ідеальним елементом затишку в будинку. Однак, пам'ятайте, що їхня енергія несе з собою не лише умиротворення, а й смуток. Дарувати свічки категорично не рекомендується імениннику, бо вони асоціюються з похороном та неминучою смертю. Найбільша турбота полягає в умінні вибирати подарунки, які несуть радість та благополуччя, уникаючи пасток, які можуть принести нещастя.

Людина запалює свічки
Людина запалює свічки

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.