Вже минуло 9 років від дня смерті співачки Жанни Фріске, яка померла від онкології у 2015 році. 8 липня 2024 року їй виповнилося б 50 років, тому в цей день багато хто її згадував.

Звичайно, всі знають, що її останнім коханням був телеведучий Дмитро Шепелєв, від якого вона народила сина Платона у 2013 році. Але, як виявилося, є ще знаменитості, які мали романтичний зв'язок із нею.

Жанна Фріске, фото: Instagram
Жанна Фріске, фото: Instagram

Один із російських телеканалів зробив документальний фільм про артистку. У рамках цієї документалки було розкрито цікаву інформацію про виконавицю хіта "Ла-ла-ла". Виявляється, у Фріске були стосунки з одним із учасників поп-групи "Іванушки International".

Йдеться про Кирила Андрєєва, який, до речі, підтвердив, що зустрічався з колишньою учасницею колективу "Блискучі".

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Кирило Андрєєв, фото: скріншот з відео
Кирило Андрєєв, фото: скріншот з відео

Проте зірковій парі так і не вдалося створити сім'ю. Андрєєв пояснив, чому його роман із Жанною Фріске виявився нетривалим.

Соліст "Іванушек" наголосив: і він, і його тодішня друга половинка були зайняті участю у гастролях, різних зйомках.

"Двом артистам дуже складно існувати в одному просторі", - наголосив Андрєєв.

Співак визнав, що у російському шоу-бізнесі є чимало прикладів пар, які залишаються міцними, незважаючи на всі труднощі зоряного життя. Однак Кирилу Андрєєву та Жанні Фріске все ж таки не вдалося стати такою парою.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, кадр з відео
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, кадр з відео

Нагадаємо, що таємний чоловік Жанни Фріске розповів правду про останні дні її життя: "Я їй вдячний за кохання".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Шепелєв викреслив покійну Жанну Фріске з життя та виїхав із Москви.