Золтан Пінтер і Вероніка Майк розповіли, що вулиця біля їхнього будинку вже багато років завалена сміттям. Люди викидають відходи навколо контейнерів, які, за їхніми словами, не вивозяться і приваблюють щурів.

Сімейна пара з Англії вирішила навести лад у своєму районі, і їх оштрафувала місцева рада на 1200 фунтів стерлінгів. Про це пише The Mirror.

Вивіз сміття, скріншот: YouTube
Вивіз сміття, скріншот: YouTube

29 квітня Золтан Пінтер вирішив самостійно прибрати сміття на своїй вулиці. Він зібрав залишки їжі та викинуті пакунки у стару картонну коробку, щоб вони не розліталися по всій окрузі, і залишив її поруч із контейнерами, сподіваючись, що працівники міської ради Сток-он-Трента заберуть її.

Однак, замість подяки, йому прийшло повідомлення про незаконне викидання сміття і штраф у 600 фунтів стерлінгів. Його партнерка Вероніка Майк також отримала такий самий штраф, попри те, що її ім'я взагалі не значилося на коробці.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Відповідно до їх слів, пара намагалася діяти на благо громади, оскільки сміття на вулиці було справжньою проблемою, привертаючи щурів і створюючи антисанітарні умови.

Після отримання штрафу, Золтан і Вероніка склали лист до ради, підписаний кількома сусідами, який підтверджував їхню невинність і прохав переглянути рішення. Вони сподівалися, що міська рада зрозуміє їхню ситуацію і скасує штрафи.

Однак, незважаючи на звернення і підписи сусідів, міська рада залишилася непохитною у своєму рішенні не скасовувати штраф у розмірі 1200 фунтів стерлінгів, який пара досі виплачує щомісячними платежами.

Це рішення викликало у пари сильне розчарування і обурення, адже вони всього лише намагалися поліпшити умови проживання у своєму районі.

Нагадаємо, дурять навіть у солодощах: як відрізнити справжній шоколад від підробки

мРаніше ми писали про те, що вище +40 і ні краплі дощу: Україну накриє нова хвиля пустельної спеки

Вам буде цікаво дізнатися з 1 січня почне діяти новий законопроєкт: наскільки він засмутить водіїв