Жіночий характер можна визначити не лише за знаком Зодіаку, а й за місяцем, коли вона народилася.

Січня

Січневі дівчата неймовірно амбітні, але серйозні і навіть консервативні. Вони не люблять говорити про свої почуття та підпускають до себе лише людей свого інтелектуального рівня та схожих поглядів.

Приваблива жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Лютий

Народжені лютому – романтичні натури, й у спілкуванні із нею треба виявляти велике терпіння. Їх не кожен зрозуміє через постійну зміну настрою. Їм від природи дано вміння мислити абстрактно. І ще: якщо ви їх зраджуєте, то більше вже не побачите!

Березень

Березневі коти. Харизма та шарм. Це вірні та віддані натури. Вони чарівні та милі дівчата, але не варто їх розчаровувати, бо тоді вони раз і назавжди змінять своє ставлення до вас! Але все одно – жити поруч із людиною, яка народилася в березні, – суцільне задоволення.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати
Показати ще

Приваблива жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Квітень

У квітні, як правило, народжуються дівчата, здатні легко налагодити стосунки практично з будь-якою людиною та наділені перевагами дипломата. Правда, при цьому більшість із них досить ревниві, і, якщо ви підірвали їхню довіру, краще тікати подалі. У той же час, квітнева дівчина може зробити вас найщасливішою людиною на Землі. Відкриваються вони лише тим, хто завоює їхню довіру.

Травень

Травень – місяць жінок, у характері яких є сталість і відданість принципам. Вони дуже привабливі, що, втім, нерідко поєднується з важким характером, і під загрозу потрапляє будь-яка людина, яка мала нещастя в них закохатися. Тому, якщо ви зустрічалися з травневою штучкою, ви її не забудете ніколи. Навіть не намагайтеся.

Приваблива жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Червень

Цікава, товариська та творча – три основні характеристики червневої панночки. Проблема полягає в тому, що вони спочатку розмовляють, а потім думають. Але вони краще скажуть правду у вічі, ніж за спиною. І так, до речі, їх слід побоюватися - чоловік легко може стати іграшкою в маленьких ручках.

Липень

Дівчата, яким вдалося народитися в середині літа, – чесні, красиві, загадкові та дуже розумні. Вони не люблять конфліктів та дуже чесні з кожним. Але якщо ви їх обдурите бодай раз, назавжди втратите.

Приваблива жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Серпень

Народжені у серпні несуть у житті дивовижне поєднання егоїзму і доброго серця. Не варто сваритися з ними, рано чи пізно така дівчина все одно виграє. Серпневі жінки наділені винятковим почуттям гумору, але терпіти не можуть глузування та знущання над собою. Їм завжди подобається бути в центрі уваги, і від його нестачі з боку протилежної статі вони майже ніколи не страждають. У їхній присутності чоловіки буквально втрачають голову.

Вересень

Це місяць дисциплінованих, добрих та прекрасних жінок. Вони ніколи не вибачають зрадників. І якщо ви зробите їм боляче, вони шукатимуть помсти. І знайдуть її. Вони цінують довгострокові стосунки та ніколи – на одну ніч. У той же час вони мають високі запити з приводу партнера. Як кажуть, виживуть лише гідні.

Приваблива жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Жовтень

Жовтневі дівчата мають сильний характер, гострий розум і закриті від публіки. Душу свою такі відкривають не кожному і не завжди, боячись, що їм туди наплююють. Інші жінки часто недолюблюють їх через заздрість.

Листопад

Це жінки, які на крок попереду інших легко розпізнають брехню. Не грайте з ними – це ігри із вогнем. Все, що потрібно знати про таких дівчат, так це те, що ніколи не варто питати їх думки, якщо ви не готові почути правду.

Жінка. Фото Freepik
Приваблива жінка. Фото Freepik

Грудень

У грудні народжуються нетерплячі, але щасливі панянки. Вони, так би мовити, завжди знайдуть спосіб вийти з води сухими. Вони вміють підняти настрій та наділені відкритим серцем. Вкрай цілеспрямовані - вони завжди отримують те, що хотіли.

Нагадаємо, про ретроградний Сатурн до 15 листопада: як прожити ці 5 місяців без проблем, що заборонено робити.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козерогів, поїздка Овнів та розваги Близнюків.