Часто ми настільки "губимося" у відносинах, що можемо забути про об'єктивність і опинитися у вразливому становищі. Однак важливо пам'ятати, що здорові стосунки не повинні вимагати від нас жертв, які можуть лише нашкодити.

Насамперед слід завжди зберігати самоповагу. Не дозволяйте партнеру принижувати вас або підривати самооцінку. Hack Spirit повідомляє про деякі жертви, про які потрібно раз і назавжди забути у стосунках.

Любов - арт, скріншот: YouTube
Любов - арт, скріншот: YouTube

Якщо ваші погляди на життя суттєво відрізняються від поглядів партнера, і ніхто не готовий до компромісу, можливо, краще визнати несумісність і рухатися далі. Зрештою, відмова від власних принципів може призвести до нагромадження образ і розчарувань.

Крім того, відносини повинні приносити радість та задоволення, а не стрес та зневіру. Якщо ви помічаєте, що ваше емоційне благополуччя страждає, слід переглянути ситуацію і, можливо, ухвалити складні рішення. І ніколи не відмовляйтеся від своїх мрій та цілей для спілкування. Партнер повинен підтримувати ваші амбіції та прагнення, а не стримувати їх.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам
Показати ще

Любов - арт, скріншот: YouTube
Любов - арт, скріншот: YouTube

Зрештою, не давайте вашому партнеру "ставити палиці в колеса" у спілкуванні з рідними та друзями. Якщо це відбувається – це ознака токсичних стосунків. Як і такий момент, як відсутність фінансової незалежності.

Нагадаємо, 38 років різниці у віці не завадили мрії: 64-річна Шеріл та 26-річний Куран чекають народження доньки

Як повідомляв "Знай.uа", давня циганська магія на кохання: 4 обряди, які зроблять вас щасливими

Знай.uа писав, найпроблемніші Знаки Зодіаку - гірше нікуди, вони "суцільний кошмар"