На заводі в Санкт-Галлені, Швейцарія, стався серйозний нещасний випадок. Молодий 25-річний електрик, ім'я якого не розголошується, ледь не загинув після того, як впав у чан з розплавленим алюмінієм, температура якого досягала 720 °C.

Інцидент стався під час роботи чоловіка з колегою. Вони працювали на заводі, коли електрик випадково провалився через люк у верхній частині печі, що містила розплавлений алюміній.

На щастя, він занурився лише по коліна, але якби впав всім тілом, це могло б призвести до фатальних наслідків. Вражаюче, але він зумів самостійно вибратися з печі.

Після падіння чоловік отримав значні опіки. Лікарі та парамедики швидко прибули на місце події, і його терміново доставили до лікарні на повітряній швидкій допомозі. Травми були оцінені як "обширні", і він отримав опіки по всьому тілу.

Швидка допомога в Україні
Швидка допомога в Україні

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Поліція вже розпочала розслідування, щоб визначити обставини, що призвели до цього інциденту. Це включає перевірку безпеки на робочому місці та дотримання всіх норм і процедур, щоб запобігти подібним випадкам у майбутньому.

Цей випадок не є першим серйозним інцидентом на цьому заводі. У 2014 році стався вибух, в результаті якого постраждав інший працівник, отримавши серйозні опіки обличчя. Це піднімає питання про безпеку на підприємстві та необхідність додаткових заходів для захисту працівників.

Цей інцидент підкреслює важливість дотримання правил безпеки на робочих місцях, особливо в умовах, де присутні небезпечні матеріали і висока температура. Завод повинен переглянути свої стандарти безпеки, щоб уникнути повторення подібних випадків у майбутньому.

Нагадаємо, вирощувач буряків в Австралії став старшим дизайнером квестів у The Witcher 3: "Він одержимий..."

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина в латексі зізналася, де хотіла б бути, якби не Україна: "Все життя відчувала..."

Вам буде цікаво дізнатися жінка сфотографувала невідому істоту в лісі і виклала в соцмережі - користувачі приголомшені тим, що виявилось на знімках