Американка Стефані Вуд впевнена, що зустріла в лісі дитинча снігової людини. Жінка встигла сфотографувати незвичайну істоту під час її полювання на оленів. Спершу Стефані подумала, що це дитина у дивному костюмі, але згодом її думка змінилася.

Стефані Вуд поділилася своїм досвідом з виданням Daily Star. За її словами, істота, яку вона побачила, нагадувала персонажа з фільму "Земля загублених". Проте, після ретельного вивчення фотографій, Стефані почала сумніватися у своїй початковій версії.

Снігова людина в лісі. Фото: Facebook | Stephanie Wood

"Ми знаємо, ви насамперед подумали, що то просто якийсь хлопчик у костюмі Чака з фільму "Земля загублених". У нас була схожа реакція на фотографію. Все логічно, чи не так? Однак проаналізувавши її трохи, ми вже не такі впевнені", — зазначила Стефані.

Користувачі інтернету активно обговорювали незвичайну зустріч. У коментарях вони висловлювали різні теорії про походження таємничої істоти.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Може, це один з тих волохатих маленьких дитинчат, яких називають сквотлетами? Їх час від часу показують журналісти у своїх репортажах. Одне ми знаємо напевно: правда в більшості випадків дивує більше, аніж вигадка", — припустив один з учасників обговорення.

Коментарі користувачів варіювалися від скептицизму до повного захоплення. Деякі з них наголошували на схожості рук істоти з людськими, інші жартували про те, що це може бути розіграш.

"Навіть олень очманів, побачивши того монстра", — пожартував один з коментаторів. "Чесно кажучи, реакція оленя робить цей кадр правдоподібним на 99,9%. Він схожий на істоту, яку я колись бачив уві сні", — додав інший.

Історія про дитинча снігової людини продовжує привертати увагу. Деякі вважають, що це обман, інші ж готові вірити у можливість існування незвіданих істот. На даний момент, Стефані Вуд залишається впевненою у своїй зустрічі, наголошуючи на тому, що подія залишила її враженою та змусила задуматися про існування міфічних істот.

"Так, а в чому проблема? Все сходиться, це ж снігова людина", — підсумував один з коментаторів, додаючи ще більше загадковості до цієї незвичайної історії.

Нагадаємо, "Люди не вірять, що мені 35": секрети вічної молодості від чоловіка з Детройта

Раніше ми розповідали, що Життя перевернуте з ніг на голову: 36-річний чоловік випадково дізнається, що його мама — вбивця

Також, 104-річний британець шокував секретом довголіття, який багатьох може занапастити