У світі, де ми постійно чуємо важливість здорового способу життя та правильного харчування, історія Гордона Гренвіль-Ханта звучить майже як казка. Цей ветеран Другої світової війни нещодавно відсвяткував свій 104 день народження, і його секрет довголіття може здивувати багатьох.

Гордон проживає в будинку для літніх людей Larks Leas Rest Home в мальовничому містечку Бландфорд-Форум, на південному заході Англії. І ось що цікаво: протягом усього свого довгого життя він ніколи не дотримувався суворих дієт і не приймав жодних препаратів для зниження холестерину. Його філософія була простою - "є те, що подобається". Про це повідомляє The Sun.

Гордон Гренвіль-Хант, фото: Facebook
Гордон Гренвіль-Хант, фото: Facebook

А більше Гордону до смаку припав... традиційний повний англійський сніданок. Він включає бекон, яєчню, квасолю в томатному соусі, ковбасу, смажений помідор, тости і чай або каву. Здавалося б, такий набір продуктів має негативно вплинути на здоров'я, особливо у поважному віці. Але не у випадку з Гордоном. У результаті у чоловіка нормальний тиск, рівень цукру в крові, і він не приймає жодних ліків, окрім знеболювальних при потребі.

Цікаво, що в минулому були часи, коли на обід він регулярно їв фіш-енд-чіпс – страву, що складається з риби, обсмаженої у фритюрі, та картоплі фрі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Гордон Гренвіль-Хант, фото: Facebook
Гордон Гренвіль-Хант, фото: Facebook

Життєвий шлях Гордона був насиченим та цікавим. Під час Другої світової війни він служив електриком у Королівському корпусі інженерів. Після війни працював на автомобілебудівній компанії British Leyland. І протягом усього цього часу його головний прийом їжі завжди складався з повного англійського сніданку.

Нагадаємо, 100-річна пенсіонерка працює по 50 годин на тиждень і співчуває молодим: у чому її секрет

Як повідомляв "Знай.uа", 5 причин додати більше молочки до свого раціону: поради дієтології

Знай.ua писав, легше дихати, краще жити: як впливає відмова від куріння на ваш організм