Українська співачка Анна Трінчер, яка нещодавно пережила гучне розставання з бойфрендом, знову опинилася в центрі уваги публіки. Цього разу приводом для бурхливих обговорень стало фото, опубліковане нею в соціальній мережі.

Відповідне фото Анна Трінчер виклала в Instagram.

На знімку Трінчер ніжно цілується з дівчиною, обличчя якої не видно.

"З нею", - коротко підписала фото співачка.

Анна Трінчер цілується з дівчиною. Фото: instagram.
Анна Трінчер цілується з дівчиною. Фото: instagram.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вже потім стало відомо, що дівчина, з якою цілувалась Трінчер, виявилась відома блогерка Валерія Андріївна.

Публікація миттєво викликала шквал коментарів. Деякі шанувальники Трінчер висловили їй підтримку, написавши компліменти та побажання щастя. Інші ж кинулися з критикою, звинувативши співачку в піарі та хайпі.

Її колишній хлопець, блогер Олександр Волошин, заступився за свою ексдружину, розмістивши Stories на своїй сторінці Instagram.

Cторіз Олександра Волошина на захист Трінчер. Cкріншот: instagram
Cторіз Олександра Волошина на захист Трінчер. Cкріншот: instagram

"Але я не знаю, чому ви так накинулись, коли Дорофєєва з Каменських цілувались, всі підтримували та кайфували", - написав Волошин.

Варто зазначити, що це не перший раз, коли Трінчер стикається з подібною критикою. Раніше їй вже доводилося пояснювати свою орієнтацію, після того, як вона опублікувала фото з дівчиною-дзигаркою.

Чи є поцілунок на фото щирим виявом почуттів, чи це дійсно піар-хід, наразі невідомо. Тільки час покаже, як розвиватимуться стосунки Трінчер з цією дівчиною.

Нагадаємо, Анна Трінчер розкрила страшні секрети про свого батька.

Як повідомляли раніше, Анна Трінчер втратила у скандал, через тусовку у Молдові.

Як писав "Знай" раніше, Анна Трінчер вразила українців своїми акторськими талантами.