У 2012 році мексиканський рибалка Хосе Сальвадор Альваренга вийшов у море з другом, щоб порибалити на два дні. Проте, їх човен потрапив у шторм і був віднесений далеко в океан. Друг Альваренги загинув, а сам він дивом вижив, провівши 438 днів у дрейфі без їжі та прісної води.

Про це пише LADbible.

Альваренга розповідає, що він пив дощову воду, яку збирав у вітрило, їв сирих риб та птахів, яких йому вдавалося зловити. Він також змушений був пити власну кров, щоб вижити.

Хосе Сальвадор Альваренга після спасіння. Фото: Getty Images
Хосе Сальвадор Альваренга після спасіння. Фото: Getty Images

Чоловікові довелося пережити не лише жахливі умови, але й напади акул та сильні шторми. Він втратив майже все волосся та зуби, а його тіло було виснажене до межі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Київ на карантині, жителі хворіють тижнями: і це не Covid
Показати ще

Нарешті, 30 січня 2014 року Альваренгу виявили рибалки на Маршаллових островах. Він був настільки слабкий, що не міг ходити. Чоловіка негайно доставили до лікарні, де він провів кілька місяців, відновлюючи сили.

Історія Альваренги — це неймовірний приклад людської стійкості та сили волі. Він довів, що навіть у найскладніших ситуаціях можна вижити, якщо не втрачати надію.

Хосе Сальвадор Альваренга з родиною. Фото: Getty Images
Хосе Сальвадор Альваренга з родиною. Фото: Getty Images

Історія Хосе Сальвадора Альваренги — це нагадування про те, що людський дух може подолати будь-які випробування. Це також свідчення про важливість надії та сили волі у боротьбі за життя.

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, чихуахуа мандрує світом, зупиняється у розкішних готелях та має дорогий гардероб.