Відомий український комік, актор, продюсер та провідний розважальних програм, а також законний чоловік популярної співачки MamaRika Сергій Середа вирішив поділитись відвертими подробицями зі свого сімейного життя. Середа розповіла, які саме зміни відбуваються у його родині.

Кілька місяців тому родина була на межі розриву, але продовжує жити разом і зараз. Сергій зізнається, що найбільші складнощі тепер у них пов'язані з вихованням Давидового сина, якому зараз два з половиною роки.

Про це стало відомо завдяки розповіді Сергія Середи для програми "ЖВЛ".

MamaRikа и Сергей Середа, фото: Instagram
MamaRikа и Сергей Середа, фото: Instagram

"Зараз у нас дуже важкий період. Відбувається перехідний вік у Давида. Він нікого не любить, усіх б'є, кусається. Думаю, всі батьки через це проходили, у кого дитина старша за п'ять років. Зараз ми в цій точці, і думок про ще одну дитину поки що немає", - заявив Сергій Середа.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Сергій розповів, як вони з дружиною рятують свій шлюб і які правила дотримуються.

Сергій Середа
Сергій Середа

"Ми вирішили, що даватимемо собі відпочинок. Тому що ми дуже багато працюємо, заганяємося і через це втрачаємо один одного. Вирішили, що раз на місяць робимо собі окремі вихідні — лише мама та тато", — додав Сергій Середа.

Нагадаємо, "Я куртизанка зі стажем, любила заскочити...": MamaRika зізналася, що у неї було понад 20 чоловіків.

Раніше повідомлялося, музика як ліки: історія відновлення від залежності від українського артиста.

Також, Віталій Козловський розповів про попу MamaRika коли вона була в нього пристрасно закохана: "Так чіплялася".