Популярний у соціальних мережах, а також на телебаченні український стиліст, модельєр, провідний та власник мережі бутіків особистого бренду Андре Тан, котрий влітку 2024 року зберігав мовчання, знову звернувся до українок. На цей раз Андре Тан вирішив розповісти, що відбувається з новими модними віяннями щодо леопардового стилю.

Як можна помітити за соціальними мережами, а також за спостереженнями на вулиці, цього року мода на леопардовий принт повернулася. Однак щодо нього існує багато упереджень.

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Андре Тана з подробицями мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

За словами модельєра, думки про цей принт змінювалися з роками. Наприклад, у Стародавньому Єгипті леопард асоціювався зі злом, у Китаї – з хоробрістю, а в Азії та Африці шкіру леопарду носили шамани та чаклуни.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Леопардовий принт, скріншот: Instagram
Леопардовий принт, скріншот: Instagram

Леопардовий принт вперше почав використовувати Крістіан Діор на тканині, створивши тоді своєрідний тренд. Він казав, що його не належить одягати добрим і милим. Це була історія про статусність та елегантність.

Згодом після того, як у моду увійшли панк- та рок-виконавці, мода на леопард була дещо дискредитована: він вважався скоріше ознакою сексуальності.

Однак Андре Тан відзначив одне правило, що стосується леопардового принту - все має бути в міру. Тобто варто з ним не "переборщити", а комбінувати з базовими речами.

Передплатниці Андре Тана почали активно ділитися своїм досвідом носіння такого принта. Ось що пишуть українки: "Я не люблю леопард, проти тварини нічого не маю"; "Люблю цей принт. Навіть коли його нескінченно критикують, він мені підходить, і в ньому я почуваюся класно! Не люблю леопардовий принт на штанях, лосинах, велосипедках. Футболки, сукні, аксесуари, дуже подобаються"; "Мені дуже подобається леопардовий принт. Піджак, сукні. Люблю поєднувати із чорним"; "Як говорив великий Валентино: "Леопард – це другий чорний"".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, кутюр та "двадцяті": Андре Тан показав українкам головні тренди моди на осінь.

Раніше повідомлялося, Андре Тан показав, як зібрати стильний образ на Великдень.

Також, Андре Тан зізнався, від кого і чому приховує свою дочку: "До дев'яти років краще поберегти".