Щоб простіше прожити серпень, який припаяє ретроградний Меркурій, краще підготуватися щодо нього заздалегідь.

Для цього добре підійдуть різні гороскопи, і зараз ми хочемо уявити вам гороскоп-Таро для всіх знаків Зодіаку. Яка мапа опише саме ваш місяць, читайте далі.

Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua
Тарологиня Аліна Белич, фото: Знай.ua

Овен (21 березня - 19 квітня)

Карта: Принц жезлів

Овни, серпень стане для вас часом активного руху та багатозадачності. Ваші навички в управлінні кількома справами будуть одночасно на висоті. Однак постарайтеся уникати метушні і не витрачати енергію марно. Зосередьтеся на головному, делегуйте завдання, якщо це можливо, і будьте готові до конкурентних ситуацій. Пам'ятайте, що у суперечках народжується істина, але будьте обережні у висловлюваннях, щоб не зіпсувати стосунки.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Телець (20 квітня - 20 травня)

Карта: Сонце (Старший Аркан)

Для Тельців серпень стане місяцем радості та нових можливостей. Ваша чарівність та харизма привернуть увагу оточуючих, що відкриє перед вами нові перспективи. Беріть участь у публічних заходах та не бійтеся просувати себе самостійно, якщо вам не роблять запрошень. На вас чекають свята та цікаві пропозиції.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Карта: Диявол (Старший Аркан)

Близнюки, серпень принесе вам безліч можливостей для творчості та креативних починань. Однак будьте обережні із сумнівними пропозиціями та оточенням, щоб уникнути неприємних ситуацій. Ваші зусилля можуть принести значні плоди, але уникайте небезпечних авантюр.

Рак (22 червня - 22 липня)

Карта: Принцеса жезлів

Серпень для Раків буде сповнений натхнення та амбіцій. Цей місяць сприятливий для втілення нових ідей та починань. Не бійтеся робити крок уперед і слідувати своїм планам. Ваші ідеї можуть принести несподівані результати, якщо ви виявите впевненість та наполегливість.

Карти таро, фото: вільне джерело
Карти таро, фото: вільне джерело

Лев (23 липня - 22 серпня)

Карта: Зіпсованість (7 чаш)

Леви, серпень надасть вам можливість розібратися із внутрішніми та зовнішніми труднощами. Цей місяць найкраще підходить для аналізу своїх відносин, дисципліни та фінансів. Ситуації, які можуть поставити вас у глухий кут, допоможуть вам краще зрозуміти оточуючих і знайти мотивацію для подальших дій.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Карта: Королева Чаш

Для Дів серпень буде «солодким» та легким. Ваше завдання — навчитися висловлювати свої почуття та бути уважними до інших. Люди прагнутимуть вашої уваги та розуміння, і ви зможете допомогти їм, проявивши свою інтуїцію. Не забувайте і про власні потреби, приділяючи увагу своєму емоційному стану.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Карта: Лицар Мечів

Серпень для Терезів вимагатиме ухвалення швидких рішень. Намагайтеся діяти виважено та уникати поспіху. Це ідеальний час для підвищення кваліфікації та навчання. Будьте уважні під час спілкування, оскільки можливі конфлікти інтересів. Ваш девіз на цей місяць: акуратність у словах та діях.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Карта: Прибуток (9 дисків)

Скорпіонам серпень принесе удачу та безліч можливостей. Це чудовий місяць для початку нових проектів та партнерств, які можуть значно покращити ваше життя. Будьте активними і не втрачайте шансу скористатися подарунками долі, такими як бонуси та премії.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Карта: Розкіш (4 чаші)

Серпень стане для Стрільців часом задоволень та радості. Однак уникайте завищених очікувань від оточуючих, щоб не зіпсувати собі настрій. Насолоджуйтесь моментом та дозвольте собі бути щасливим. Ваше завдання - цінувати те, що у вас є, і радіти поточним благам.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Карта: Туз Дисків

Козероги, серпень принесе стабільність та можливості для зростання. Це час для активних дій та набуття нових навичок, які можуть відкрити нові фінансові перспективи. Спілкування з сім'єю та друзями надихатиме і підтримуватиме вас.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Карта: Доброчесність (3 жезли)

Для Водоліїв серпень стане часом пробудження та нових починань. Вас буде переповнювати енергія та бажання досягати нових висот. Це слушний час для об'єднання людей, творчих проектів і навіть для любовних пригод. Ваша активність та креативність будуть винагороджені.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Карта: Занепокоєння (5 дисків)

Серпень принесе Рибам фінансові занепокоєння та нестабільність. Будьте обережні з грошима, уникайте імпульсних покупок та фінансових ризиків. Цей місяць краще присвятити плануванню та уникненню великих витрат. Зосередженість на фінансовому питанні допоможе зберегти стабільність.

Карти Таро, фото: Pixabay
Карти Таро, фото: Pixabay

Нагадаємо, що ці Знаки Зодіаку вміють кохати до кінця життя: помилитися не вийде.

Раніше ми повідомляли, що найпроблемніші Знаки Зодіаку - гірші нікуди, вони "суцільний кошмар".