Ванга - болгарська ясновидець, яка робила різні передбачення, що збувалися з неймовірною точністю.

Звичайно, не завжди вона говорила прямо, адже видіння можуть бути розмитими. Тому деякі її пророцтва розшифровують і досі. Які ж її прогнози вразили світ останнім часом? Розглянемо найбільш значущі прогнози Ванги, у тому числі ті, що стосуються 2024 та 2025 років.

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету

У 1979 році Ванга описала росію як країну, оповиту снігом і чекає незвичайної весни. Це пророцтво пов'язують із початком перебудови та подальшими змінами в країні. Ванга також передбачила Чорнобильську катастрофу, розпад Радянського Союзу та трагедію підводного човна "Курськ", згадавши, що він "піде під воду". Ці прогнози стали зрозумілими тільки після подій, що сталися.

"П'ять двійок"

Ванга пов'язувала 2020 рік з "днем двійок", стверджуючи, що 22.02.2020 та 22.12.2020 можуть стати особливо значущими. У лютому 2020 року світ зіткнувся з початком пандемії коронавірусу, що частково збігається з її пророцтвом про глобальну епідемію. 22 грудня 2020 року, хоч і не приніс особливо значних подій.

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Звільнення із ЗСУ за власним бажанням: у Раді збираються прийняти важливий закон Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Коронавірус. Фото: скрін youtube
Коронавірус. Фото: скрін youtube

Прогнози Ванги на 2024 рік

Для 2024 Ванга робила кілька прогнозів. Вона передбачила, що Росія, Китай та Індія утворюють потужний союз, який буде значним на світовій арені. Також згадувалися нові "червоні гроші" з номіналами 100 та 5, можливо, йдеться про валютні зміни у цих країнах. Ванга передбачала глобальний конфлікт, який торкнеться багатьох країн, і економічні потрясіння в Європі. За її словами, США очікує новина про хворобу одного із колишніх президентів. Ванга також говорила про природні катаклізми, зокрема про сильний землетрус у Японії на початку 2024 року.

Як повідомляється, Ванга нібито передбачила, що у когось у країні-агресорці Росії совість прокинеться настільки, що він здійснить замах не на аби кого, а на самого агресора – Володимира Путіна. Провидиця нібито бачила, що замах на главу Кремля зробить громадянин Росії.

Путін, фото з інтернету
Путін, фото з інтернету

2024 нібито стане для країн Європи не надто добрим. Там, за прогнозами Ванги, відбуватиметься багато терактів. Крім того, одна з великих країн Європи або випробуває або застосує біологічну зброю.

Прогнози на 2025 рік

Згідно з пророцтвами Ванги, США зіштовхнуться із серйозною економічною кризою - жити в кредит уже не вийде. Через це багато людей залишаться без дому, їм доведеться їхати до інших країн. Також Ванга бачила, що практично одночасно з економічною кризою катаклізми почнуться і в природі - у Тихий океан впаде величезний астероїд або під водою станеться землетрус. Через це частина Америки піде під воду.

Болгарська ясновидецька говорила, що Китай випередить США у військовій та економічній могутності, а його партнерство з лідерами світу призведе до змін на карті – одні держави перестануть існувати, в інших зміняться кордони.

Пророцтва Ванги на 2025 рік були не тільки про погане, а й про хороше - провидиця вважала, що якраз до цього часу вчені навчаться лікувати багато захворювань, таких як рак або Альцгеймер. Також вперед крокують і нанотехнології, що дають змогу вивести штучний інтелект на новий рівень.

Штучний інтелект. Фото FreePik
Штучний інтелект. Фото FreePik

Пророцтва Ванги про війну не були точними - вона однозначно бачила конфлікт в Україні, але вважала, що війна триватиме не довше за два роки - це означає, що до кінця 2024 року все має закінчитися. До того ж багато біографів ясновидячої згадують фразу "Коли на трон зійде Восьмий" - її вимовляла Ванга, якщо в неї питали, коли закінчиться війна в Україні. Хто такий цей "восьмий" досі не відомий - швидше за все, сенс пророцтва ми зрозуміємо вже після його виконання.

Нагадаємо, що "Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України.

Раніше ми повідомляли, що "Країна під водою, люди тікають": у пророцтві Баби Ванги виявили прогноз на 2025 рік.