Ви коли-небудь мріяли про кар'єру, яка приносить вам щастя, але натомість отримали лише жорстоку реальність? Таке становище Ханни Нілман, відомої у соціальних мережах як Ballerina Farm.

Нещодавня стаття The Sunday Times раптово для всіх підписників "Місіс Америки 2023" розкрила, що насправді її яскрава мрія стати балериною була розбита, і зараз вона змушена жити у світі з чоловіком-аб'юзером, де її власні бажання залишаються нікому не потрібні.

34-річна Ханна Нілман, мати восьми дітей, відома своїми постами про життя на фермі: вона готує випічку, заквасочний хліб, продає врожай і займається вихованням дітей. До речі, її чоловік – син мультимільярдера.

У Instagram та TikTok у неї мільйони передплатників, які захоплюються її образом ідеальної домогосподарки, мами та дружини. Але недавнє інтерв'ю з Нілман у The Times підірвало Інтернет.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Нілман розповіла, що залишивши успішну кар'єру балерини в Нью-Йорку, вона та її чоловік Деніел, спадкоємець стану американської авіакомпанії JetBlue, розпочали нове життя на фермі. За словами дівчини, це були жертви заради сім'ї.

"Моєю метою був Нью-Йорк. Я поїхала з дому в 17 років і була така схвильована, що потрапила туди, мені просто подобалася ця енергія. І я збиралася стати балериною. Я була гарною балериною", – сказала вона.

Нілман навчалася на балерину в елітній Джульярдській школі в Нью-Йорку, коли зустріла Денієла:

"Але я знала, що коли у мене з'являться діти, моє життя почне виглядати інакше."

Ханна Нілман / фото: The New York Times
Ханна Нілман / фото: The New York Times

Ханна Нілман із чоловіком Денієлом / фото: Instagram
Ханна Нілман із чоловіком Денієлом / фото: Instagram

Чоловік Ханни, Деніел, захотів жити на фермі в Юті, і тепер Ханна змушена проводити свої дні у цій ізольованій реальності. Ханна хотіла хотіла переобладнати комору в балетну студію, щоб продовжувати займатися самостійно, проте чоловік їй не дозволив і збудував класну кімнату для дітей.

Всіх дітей Ханна народжувала природним шляхом, тільки в одному випадку, доки чоловіка не було поруч, їй вкололи епідуральну анастезію – переносила дитину. Про це вона розповіла інтерв'юеру пошепки на вухо.

Її мрії про повернення до танців або навіть елементарних насолод, таких як поїздка до Греції, були замінені на фартух для яєць "з України", який чоловік подарував їй на день народження. Цим відео вона поділилася в мережі і користувачі були вкрай обурені вчинком Денієла.

@hannal.ballerinafarm

❤️❤️❤️ #foryou #ballerinafarm

♬ original sound - hannal.ballerinafarm

Вона каже, що її життя на фермі, без можливості реалізувати свої власні мрії, стало причиною постійної втоми та стресу. Ханна зізнається, що іноді вона настільки виснажена, що їй доводиться тиждень лежати в ліжку, щоб відпочити, а її муки та страждання залишаються невидимими для зовнішнього світу.

Соціальні мережі Ханни переповнені коментарями, які висловлюють співчуття та підтримку. Люди пишуть про те, як шкода, що її мрія була поглинута вимогами та бажаннями її чоловіка.

У той час як багато хто захоплюється її роллю "традиційної домогосподарки", не всі розуміють, як важко їй дався цей шлях, де її власні мрії були принесені в жертву заради сімейного затишку, створеного за іншими правилами.

Цікаві факти:

  1. Ballerina Farm це не тільки назва ферми Нілман у Юті, але й бренд, через який Ханна продає товари, такі як фартухи, закваски та свічки. Слоган ферми: "М'ясо, вирощене в горах, та товари для дому з нашої ферми до ваших дверей".
  2. Термін "традиційна дружина" вигадали в опис жінки, яка займається виключно будинком і дітьми, готує їжу з нуля і при цьому завжди виглядає ідеально. Проте Ханна Нілман, хоч і є нею, каже, що не зовсім ототожнює себе з цим ярликом.

Нагадаємо, Instagram-модель і подруга Ді Капріо тримала у рабстві жінок та дітей: "Я можу сказати, що я Ісус"

Раніше ми писали про те, що сімейка в Одесі вирішила відродити рабство: "Пістолет був біля скроні"

Крім того, Знай.ua повідомляв, що скандальна блогерка Софія Стужук обгадилася закордоном: тепер латвійці лютують