Фільм "Дедпул і Росомаха" не тільки порадував фанатів зірковим кастом і увійшов до десятки найкращих дебютів усіх часів у США, а й представив нам нового героя в Marvel – пухнастого, але дуже крутого Догпула. Роль цього унікального персонажа виконав щеня-метис на ім'я Пеггі.

У "Дедпулі та Росомаху" Пеггі, прозвана Мері Паппінс, з'являється під час подорожей головних героїв по мультивсесвіту. Райан Рейнольдс, який, до речі, виступив за те, щоб Пеггі потрапила у фільм, одразу знайшов із нею спільну мову.

Як каже режисер Шон Леві, вони провели глобальний кастинг і вибрали Пеггі завдяки її "особливій потворності", що, на думку Леві, зіграло на руку. Крім того, вона насправді схожа на оригінального персонажа Мері із коміксів Marvel.

Дедпул, Росомаха та Пеггі / фото: Marvel
Дедпул, Росомаха та Пеггі / фото: Marvel

Пеггі / фото: Stack Exchange
Пеггі / фото: Stack Exchange

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Пеггі вже завоювала увагу, отримавши титул "найпотворнішої собаки Британії", але ніколи не знімалася в кіно до цього проекту. І, повірте, вона пройшла справжні тренування, ніби готувалася до змагань із супергеройських випробувань. Леві жартує, що Пеггі тренувалася як Роккі, відпрацьовуючи біг та націлювання.

Коли Пеггі вперше потрапила на знімальний майданчик, він був сором'язливим, але швидко адаптувався. Виконавчий продюсер Венді Джейкобсон каже, що Пеггі "зрозуміла, що вона зірка", коли почала зніматися та усвідомила, як сильно її обожнюють.

Тепер Пеггі вже насолоджується життям у Голлівуді і навіть пройшлася червоною доріжкою на прем'єрі фільму в Нью-Йорку. Режисер упевнений, що Пеггі має всі шанси на зіркову кар'єру, і навіть жартує, що її мова виглядає як комп'ютерна графіка – можливо, це і є головний практичний ефект фільму.

А ми нагадуємо, "Залізної Людини" Роберта Дауні-молодшого могло і не бути: одне рішення врятувало Marvel

Також поспішаємо повідомити, GTA + Genshin Impact = Neverness to Everness: що відомо про новий ігровий шедевр

Знай.ua стало відомо про те, що до замаху на Трампа український священик виступив із молитвою за його життя