Суспільство українці вже третій рік живуть у стані повномашстабної війни, а хтось "вариться" в цьому з далекого 2014 року.

Звичайно, наша психіка адаптується до всього, але чи буває у вас відчуття, що сили покинули вас? Ви начебто нормально їсте, висипаєтеся, але вранці встаєте вже без сил? Напевно, цей стан знайомий кожному. Хтось порадить пропити вітаміни або взяти відпустку, але не завжди ми маємо можливість для цього. А ось вимовити невелике заклинання на відновлення сил під силу кожному. Як це зробити читайте нижче.

загадай щастя
загадай щастя

Якщо ви відчуваєте слабкість - точно хтось усі соки з вас випив, то тут явно не обійшлося без чужого впливу. Йдеться в цьому випадку навіть не про псування чи пристріт, просто комусь дуже не вистачає власного потенціалу, і ця людина вирішила підняти його за ваш рахунок. А може, він і не вирішував нічого, саме так вийшло.

Слабкі люди навіть мимоволі смокчуть сили інших людей, а часом ми добровільно ділимося з коханими тим, що маємо, щоб їх підтримати. Але свої сили потрібно відновлювати. Для цього читайте:

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

"Хрестом охрищуся, хрестом оперіжуся. Вийду, вклоняючись, піду, благословляючись, із двору в чисте поле, за дорогу, на океан-море. На океан-морі стоїть острів Кадойлів, на ньому червлений в'яз, з-під того в'язу, з-під кущика ракитова тече річка Сила. Хто з тієї річки нап'ється, тому повернеться сила. Я з тієї річки п'ю, беру сили. Сили-жили молодецькі, віддалені, як у річці Силі вода не висохне, так і мене мої сили не спокинуть. Амінь"

Заклинання це треба повторювати доти, доки відчуєте, що сили відновилися.

Визначено вік щастя
Визначено вік щастя

Нагадаємо, що давня циганська магія на кохання: 4 обряди, які зроблять вас щасливими.

Раніше ми повідомляли, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.