Люди в складні часи згадують про "народні екстрасенси", які мали дар передбачення. У словах віщунів багато символів та порівнянь, які помітні лише тоді, коли вони збуваються.

Давайте разом розберемося, що ж пророкували Україні на ХХІ століття.

Ванга, фото: скріншот з відео
Ванга, фото: скріншот з відео

Ще далекого 2010 року було виявлено одне пророцтво болгарської провидиці Баби Ванги. Досить цікаво Ванга висловилася про міжнародну роль України. Так, у щоденнику діда Гошо, який записував одкровення пророчиці, зазначено: Бабка Говорила, що Україна… стане головною серед п'яти країн (зараз ми не знаємо що це означає, але очевидно, буде якийсь політичний союз – авт.) щодо життя простих українців Ванга передбачала: Після довгих – довгих труднощів люди нарешті заживуть дуже добре, оскільки для України мають настати чудові часи.

"Не встигне ще закінчитися 20-е століття, як у СРСР настане крах комунізму, але Росію, що звільнилася від комунізму, чекає не прогрес, а дуже важка криза, проте, вже після 2010 року колишня СРСР відродиться, але відродиться вже в новому вигляді", - йдеться у пророкуванні. Також у Ванги багато натяків на майбутню велич Росії, але вони дуже неоднозначні.

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Батько Герман Будзинський (р.н. 1905 – р.с. 1995) – монах-студит, греко-католицький священик, який пройшов понад 20 років в'язниць та сталінських концтаборів, досить чітко описав майбутнє незалежної України. У своєму пророкуванні, опублікованому в 1991 році, священик описав усі політичні ситуації країни протягом 1991-2017 років.

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету

Ні, ніхто не розуміє, що весь світ, а особливо Східна Європа, стоять на порозі страшних, кардинальних змін, як це було на початку ХХ століття перед першою світовою війною. Сьогодні відбувся народний референдум щодо незалежності України. Є величезна ейфорія у нашого народу, який 350 років стогнав і знищувався в московському ярма, що ми на кінець станемо вільними. Люди радіють і сподіваються, що все погане вже позаду, сподіваються на краще життя, на добре майбутнє для себе та своїх дітей.

Але, на жаль, не все так добре буде в України та українців у найближчі чверть століття. Ще пройде одне покоління, доки Україна здобуде свою дійсну незалежність, бо сьогоднішня незалежність це скоріше декларація, ілюзія, ніж реальність цього історичного факту.

Я хочу розповісти те, що чекає наш народ у найближчі чверть століття: Ейфорія скоро пройде, а з нею повернеться гірка реальність: люди поведуться на заклики фальшивих пророків, закриватимуться заводи та фабрики, почнуться великі звільнення людей, почне зростати безробіття, гроші знеціняться і втратять свою вартість, люди почнуть масово виїжджати за кордон на заробітки, як це було колись. Почнуться нарікання від цих людей, які ще вчора раділи незалежності, то тепер вони ж будуть на цю незалежність дуже скаржитися. Так буде кілька років (90-ті роки – авт.).

Після цих кількох років життя трохи нормалізується економічно, але почнуться утиски та переслідування політичні. І так триватиме 13 років до величезного зсуву людей у ​​Києві, який буде мирною відповіддю народу на дії другого керівника України зайняти владу в державі довічно (помаранчева революція 2004 р. – авт.)

Загалом за чверть століття в Україні буде п'ять керівників. Чотири вожді чоловіки. П'ятим керівником України буде жінка, яку перед тим влада переслідуватиме і посадить у в'язницю. А визволить її з в'язниці революційний народ.

За 13 років (2004 р.) прийде до влади третій керівник України, на якого всі щирі українці покладатимуть величезні надії. Але він стане дуже гірким розчаруванням нашого народу. Замість приступити до важкої праці та реалізовувати надії народу, він займатиметься лише марнослів'ям, самолюбуванням та нечесним збагаченням. Вся його каденція при владі - це даремно втрачені роки життя для нашого народу.

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

Бог дасть нам шанс через 13 років на нове життя, але цей Божий шанс Україна проґавить. Тоді знову в народі почне зростати розпач та безнадійність. І тоді Бог надішле нам страшну кару, до влади в Україні прийдуть треті поради. Це буде страшна бандитська орда.

- Батьку, а коли це станеться?

- Це станеться через 15 років після моєї смерті! (Батько Герман Будзинський помер у січні 1995 року).

- Отче, це будуть знову комуністи? (Комуністи в Україні, у грудні 1991 року були заборонені).

– Ні, це не будуть комуністи. Перші поради прийшли до нас у 1939 році, другі прийшли у 1944 році, а треті поради прийдуть до нас через 15 років після моєї смерті. А комуністи тоді вже діятимуть легально і будуть їх союзниками. Це буде така собі двоголова диявольська диявольська радянсько-комуняцька гідра. Це буде нова орда на Україну, яка захоче перетворити наш народ на своїх рабів.

І ця диявольська гідра прорвавшись легально до влади почне страшні знущання з нашого народу. Невинних людей почнуть тяжко переслідувати, патріотів битиму, саджатимуть до в'язниць, навіть убиватимуть. У людей будуть забирати їхнє майно, над ними неймовірно знущатимуться. Плач та розпач пануватиме по всій Україні, бо ці бандити будуть скрізь: у міліції, у прокуратурі, таємній поліції, судах, державному апараті. Усюди буде страшна корупція та несправедливість. Усі хто зможе намагатимуться залишити Україну.

Москва ж усіляко підтримуватиме цю радянсько-комуняцьку гідру та допомагатиме їй і мститиме всім, хто захоче допомогти українцям, бо для Московщини, українці ніде не зможуть знайти захисту та справедливості, відродження України є смертельно небезпечним.

Як покарання полякам, за їхню тверду та послідовну підтримку українців та як попередження всім іншим народам світу, Москва повторить для Варшави другу Катинь. Це відбудеться через 70 років після першої Катині (10 квітня 2010 року літак з польською урядовою делегацією на чолі з Президентом Лехом Качинським, яка мала намір відвідати Катинський цвинтар, розташований під Смоленськом, зазнав катастрофи під час посадки, - загинули всі, хто знаходився на борту літака) прим.)

Вождь третіх рад буде бандитом і не маючи жодних національних традицій та виховання почне насаджувати в Україні найгірші радянські порядки колишньої імперії. Тоді наступлять другі Крути, після яких відбудеться друге велике зрушення народу. Це буде перше повстання проти третіх порад, яке буде жорстоко придушене диявольською владою.

Московія за допомогою третіх порад намагатиметься втягнути Україну в нову імперію. Але в кінці, марні будуть всі її зусилля, їй цього не вдасться зробити і за це вона буде покарана Богом. Почнуться переслідування та репресії проти всіх українських патріотів. Настануть нові сталінські часи. Новим енкаведистам буде дозволено все. Для них не існуватиме ні Бога, ні закону, ні моралі.

Старець - арт, скріншот: YouTube
Старець - арт, скріншот: YouTube

Але не треба боятися, бо це триватиме дуже недовго. Зло ніколи не переможе добро. Бог змилостивиться над Україною і вождя третіх порад уб'ють. Він не здобуде своєї каденції. Весь цей кривавий та жорстокий період буде дуже короткий і закінчиться другим великим народним повстанням.

Цим другим повстанням цей диявольський радянсько-комуняцький режим буде зметений з лиця землі. Настане друга українська Коліївщина. Лють людей буде така страшна, що третіх порад і комуністів лапатимуть на вулицях і вбиватимуть без суду та слідства. І цю помсту нашого народу ніхто не зможе зупинити, бо злочини, які зроблять треті поради та комуністи проти України та народу, будуть такі ж страшні, як сталінські. Обидві банди, третіх порад та комуністів, будуть заборонені та розпущені, а проти них буде організовано та проведено новий Нюрнберг. Міжнародний судовий процес, аналогічний нюрнберзькому трибуналу.

Все їхнє майно та гроші награбовані в України та українців будуть конфісковані, а ті треті поради та комуністи, які залишаться живими, будуть покарані в'язницею. Отоді тільки, народиться справді незалежна Україна!

- Батьку, а коли це все станеться?

- Це відбудеться між роковинами незалежності та роковинами народження Тараса Шевченка. Його ж недаремно називають пророком у нашому народі. Ці обидві дати мають великий сакральний зміст. Шевченко ж подіями минулого описував наше майбутнє. Тільки це треба розуміти, як і Біблію. Тож його так ненавидять вороги України.

Після цього, як Україну очолить жінка, яка вийде з в'язниці, на Україну чекає дуже швидкий розвиток і велике майбутнє. З сьогоднішнього дня через 35 років Україна стане однією з найсильніших держав світу. Такою, як зараз є Америка.

А на Московщину впаде Божа кара за всі знущання, які вона зробила Україні протягом 350 років та іншим народам. Московщину чекає розпад та повний занепад. З Володимира почалося, і на Володимирі закінчиться. Такою є воля Божа.

- Батьку, а коли це буде?

- Це станеться через сторіччя після більшовицького перевороту.

- Батьку, а чи можна щось змінити?

- Що написано на небесах, людина змінити не може, але все в Божих руках і на нього у нас вся надія. Ми українці, повинні гідно перейти цю страшну сторінку своєї історії, завжди пам'ятати це, і мати як урок на майбутнє, щоб це зло диявольське більше ніколи не повторилося на нашій землі. Свободи без боротьби немає, але з нами Бог. А якщо з нами Бог, то хто тоді проти нас?

Нагадаємо, Крим повернуть із "підпільною" зброєю, а путіна приберуть: езотерик розповіла, як далі піде війна.

Раніше повідомлялося, замах на путіна, кінець війни, "коли зійде восьмий" і програш США: розкрито пророцтво Ванги на 2025 рік.

Також, "Прямий конфлікт...": відомий мольфар відповів, чи готується напад з боку Білорусі.