Атос Саломе, відомий бразильський провидець, якого часто називають "живим Нострадамусом", зробив нове сенсаційне передбачення. Він вважає, що людство зустрінеться з іншопланетним життям у період з 2026 по 2028 рік.

Саломе, який неодноразово вражав точністю своїх прогнозів, наприклад, передбачивши смерть королеви Єлизавети II та перемогу Іспанії на Євро-2024, закликав уряди та релігійні організації підготуватися до можливого контакту з позаземними цивілізаціями.

Прибульці
Прибульці

За словами провидця, виявлення інопланетного життя підніме фундаментальні питання про природу людини та її місце у Всесвіті. Він закликав NASA та Європейське космічне агентство звернути увагу на супутник Юпітера, Європу. Саломе вважає, що саме там можуть бути знайдені складні форми життя.

“Ці організми мають набір органел, який регулює абсолютно нові біологічні процеси. Це відкриття змусить уряди та релігійні установи переглянути свої уявлення про життя та існування людини у Всесвіті”, – заявив Саломе.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Проте, провидець попереджає, що людство може бути не готове до такого відкриття. Зустріч з іншопланетним життям може викликати як захоплення, так і страх, а також призвести до радикальних змін у світогляді людей.

Нагадаємо, Наш світ може виявитися віртуальною симуляцією: вчені перевірять, чи ми реальні

Раніше ми розповідали, що "Кинуть, як собак, наші добиватимуть": відома астрологиня назвала час і місце прориву ЗСУ

Також, "Ці чотири міста під прицілом, будуть прильоти": астролог попередила українців про події найближчого майбутнього