Для всіх наших дорогих та шанованих читачів є свіжий прогноз від майстра карт Таро, переможниці проекту "Битва екстрасенсів" Яни Пасинкової. Вона прокоментувала "пророцтво" про те, що "Україну врятує жінка" і нею може бути Камала Харріс - ймовірний кандидат у президенти США від Демократичної партії.

Про це і не лише Яна Пасинкова в деталях розповіла у свіжому ефірі на власному YouTube-каналі.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Яна Пасинкова прокоментувала "пророцтво" про те, що "Україну врятує жінка" та зауважила, що це не зовсім правда.

"Відразу скажу, що ніяк. Але є доповнення. Камала Харріс - вона не є особою, яка щось вирішуватиме. Вона просто трансфер для важливих людей, вона не постійна на своїй посаді. А просто для того, щоб когось привести. за собою", - сказала Яна Пасинкова.

Популярні новини зараз
Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Яну Пасинкову запитали її глядачі про те, як закінчиться настання Росії на Нью-Йорк Донецької області. На що вона заявила, що окупаційна армія зазнає поразки.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

"Їх там кинуть, як собак, і наші їх там добиватимуть. Коли буде команда відступати рашистам, вони навіть при тому, що буде можливість відступити, їм настільки наплювати на своїх людей, що тих кинуть і втечуть. Тобто якщо якась бригада, рота, взвод не становлять цінності – навіщо витрачати на них ресурс", - сказала Яна Пасинкова.

Нагадаємо, "Вересень і початок жовтня...": відомий астролог назвав найкращий час для перемоги України.

Раніше повідомлялося, "Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України.

Також, перед походом у кафе загляньте в гороскоп: як вибрати ідеальний десерт за знаком Зодіаку.