Українці завжди очікують на добрі новини, особливо коли мова йде про завершення війни та повернення окупованих територій. Астролог Ангеліна Вакуліна поділилася своїм прогнозом для України та світу, і хоч закінчення війни ще не близько, на нас чекають позитивні зрушення.

Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог з багаторічним досвідом. Вона використовує різні інструменти для пізнання себе і часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією. Астрологиня запевняє, що найближчим часом можна очікувати на обмін полоненими та повернення невеликих окупованих територій. Це стане першими добрими новинами, які вселять надію в серця українців.

Обмін полоненими, скріншот: YouTube
Обмін полоненими, скріншот: YouTube

"Чекаємо хороших новин. Це буде обмін полоненими. Також буде повернення додому невеликих окупованих територій", – зазначає астролог.

За словами Вакуліної, політична арена також зазнає значних змін. Вона передбачає, що впливові політичні діячі можуть залишити цей світ, що спричинить серйозні потрясіння.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Карти показують, що буде смерть впливових політичних діячів", – повідомила астролог.

На жаль, Ангеліна Вакуліна не бачить швидкого завершення війни. Вона закликає жити сьогоднішнім днем і робити те, що завжди хотіли, адже війна триватиме ще певний час.

війна
війна

"Живіть сьогоднішнім днем. Уже завтра робіть те, що завжди хотіли. Закінчиться все не так скоро", – говорить Вакуліна.

Астролог також назвала міста, які найбільше піддаються небезпеці через військові дії. Під прицілом знаходяться:

  • Київ

  • Чернігів

  • Суми

  • Харків

"Ці 4 міста під прицілом. Зовсім скоро будуть 'прильоти'. Особливо активно/часто і несподівано", – попереджає Вакуліна.

Інші міста, такі як Дніпро, Одеса, Миколаїв та Запоріжжя, також не уникнуть небезпеки. Астролог зазначає можливість влучання в житлові будинки і маніпуляції з темою аварії на Запорізькій АЕС, які спрямовані на створення атмосфери страху.

"Можуть бути влучання в житлові будинки. Крім того, будуть розкручувати тему аварії на ЗАЕС. Росіяни хочуть тримати нас у страху", – додала Вакуліна.

Попри всі виклики, які передбачає Вакуліна, українцям варто вірити в краще і чекати на добрі новини. Адже навіть у найтемніші часи світло надії завжди проривається крізь темряву.

Нагадаємо, Вона ще не помилялася: найвідоміша "ворожка на спаржі" побачила кінець війни в Україні

Раніше ми розповідали, що "Чечня готує подарунок": нумеролог склав прогноз, коли Крим повернеться до України

Також, Таро-прогноз на серпень-2024: що обіцяють карти кожному знаку Зодіаку на останній місяць літа