Британська ворожка Джемайма Пакінгтон, відома як єдина в світі "ворожка на спаржі", дала свій прогноз щодо війни в Україні. Вона використовує спаржу для своїх передбачень і вже не раз вражала своїми точними прогнозами.

Джемайма зазначила, що бачить два списи, які символізують дві країни, що йдуть пліч-о-пліч. За її словами, це росія і білорусь. Цей образ відображає їхню тісну співпрацю у контексті війни.

Ворожка на спаржі. Фото: Metro

На думку ворожки, ситуація не буде загострюватися, але ті, хто відповідальний за розв'язання війни, стануть більш ізольованими. Це може означати посилення міжнародного тиску і санкцій проти керівництва цих країн.

Джемайма Пакінгтон також зробила цікавий прогноз щодо майбутніх виборів у США. Вона передбачає, що Мішель Обама вирве перемогу у Дональда Трампа. За її словами, спаржа показала, що ні Трамп, ні Камала Гарріс не здобудуть перемоги на виборах у листопаді.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Прогнози Джемайми можуть бути сприйняті по-різному, але вони додають новий погляд на події. І хоча спаржа може здатися незвичним інструментом для прогнозів, варто пам'ятати, що іноді навіть найнесподіваніші джерела можуть дати цінну інформацію.

Тепер нам залишається тільки спостерігати за розвитком подій і сподіватися, що позитивні зміни не за горами.

Нагадаємо, "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України

Раніше ми розповідали, Кому і коли знятися пророчі сни, що вони означають і як побачити його "на замовлення": все, що ви так хотіли знати

Також, "Є цілих три місяці": індійський астролог назвав найкращий час для перемоги України