Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які стежать за рухами зірок, є важлива інформація. Так, відомий у соціальних мережах індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна у вересні та жовтні 2024 року зможе здобути важливу перемогу, яка змусить Росію сісти за стіл переговорів.

Однак ціною закінчення війни для України може стати відмова від деяких територій.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Алакха Ніраджана для YouTube-каналу "Мій світ".

Джйотіш Алакх Ніранжан
Джйотіш Алакх Ніранжан

За словами астролога, кінець вересня та початок жовтня для України стане найкращим часом для перемоги - цей період буде навіть сильнішим, ніж той, що був у квітні минулого року.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Вікно можливостей для України відкриється у вересні і на початку жовтня - я очікую, що ви здобудете перемогу. І вже на основі цієї перемоги можна буде говорити про те, чи варто зупиняти війну, бо Росія буде готова її зупинити", - каже астролог.

Також астролог вирішив нагадати, що все залежить далеко не лише від того, як стануть зірки, адже вони лише допомагають зрозуміти, що треба робити далі.

Алакх Ніранжан. Фото: Youtube
Алакх Ніранжан. Фото: Youtube

"Це вам вирішувати, тому що вага помилки та продовження війни дуже велика, а після цього знову буде такий в'язкий стан. Ось у ці півтора місяці - вересень-жовтень і, можливо, ще листопад - можна завершувати війну, - зазначив астролог.

Нагадаємо, росія хоче добити українців у липні: астролог попередив про тяжку небезпеку.

Раніше повідомлялося, "Міста та села будуть збудовані заново": старець назвав час, коли Україна повернеться до світу.

Також, "Росія повністю впаде": азербайджанський екстрасенс назвав щасливу для українців дату.