З'єднання Венери та Меркурія в середині тижня переведе увагу на ділову та романтичну сфери. Це час кохання та позитивних емоцій, розвитку відносин.

5 серпня Меркурій переходить у фазу ретроградного руху, а о 05:23 Венера входить на знак Діви. Намагайтеся стримуватись у цей день, найправильнішим буде по можливості залишитися вдома та подумати про фундаментальні речі.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Риб буде багато роботи та обов'язків. Крім того, зірки закликають Риб подбати про здоров'я. По-перше, зараз лікування буде ефективнішим, ніж зазвичай, а оздоровлення принесе більше користі. По-друге, у понеділок і на вихідних може погіршитися самопочуття, і в цьому випадку важливо відразу ж звернутися до лікаря, а не чекати, поки "пройде само" – можна дочекатися до хронічного або повільного захворювання. З п'ятниці у Риб з'явиться привід для мрій і фантазій, і навіть можливість втілити їх у життя. Будуть вдалі закордонні поїздки та спілкування з іноземцями.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

У Водоліїв усі важливі події будуть пов'язані з іншими людьми: діловими партнерами, чоловіком (дружиною), шлюбом, угодами, спілкуванням із публікою. У понеділок у цих справах буде напруга і доведеться витратити чимало зусиль. З вівторка по четвер багато часу Водолії віддадуть друзям та однодумцям, деякі шукатимуть допомоги у покровителів. У неділю у них посилиться інтуїція, але заразом почнуться капризи та перепади настрою. Вечір додасть Водоліям імпульсивності, і це позначиться на взаєминах з партнерами у справах чи особистому житті.

Козеріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Козерогам тиждень несе зіткнення з ризикованими чи небезпечними речами, зайнятість якимись екстремальними справами, що турбують, та їх благополучне рішення. Найкраще діяти у п'ятницю: прийдуть несподівані та дуже хороші новини чи зміни на краще у тій справі, яка викликає тривоги та побоювання. У понеділок і у вихідні будуть найбільші труднощі, знадобиться найбільше зусиль. У вівторок у першій половині дня чекає зустріч із друзями чи покровителями, а у другій Козероги опиняться осторонь суєти, замкнуться в собі, зосередяться на особистих справах. Це триватиме до п'ятниці. Увечері неділі буде складно зберегти розумне ставлення до грошей.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Інтереси Стрільців будуть зосереджені на чомусь далекому від повсякденності. Для когось це може бути закордонна поїздка, для когось – інтерес до філософії, релігії, культури та активна самоосвіта в цих сферах. У понеділок для досягнення мети доведеться попрацювати, а то й піти на конфлікт. Вівторок розпочнеться занепадом настрою, але після полудня Стрільці "оживуть" і відчують приплив сил, який збережеться до п'ятниці. У п'ятницю та суботу буде потрібно проявити практичність – ці дні пов'язані з грошима, доходами, підробітком та покупками. Неділя буде рухливою і навіть метушливою.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіони в понеділок нервуватимуть і вибиватимуться з сил. Через їхню поведінку можливий конфлікт із громадською думкою. Небажано енергійно включатися в нову справу: можливо, всі його вигоди – це морквина перед носом, за допомогою якої Скорпіона хочуть змусити якнайбільше працювати або зробити помилку. У вівторок висока інтуїція буде сусідити з капризами та перепадами настрою. З середи по п'ятницю везтиме у коханні та у творчих заняттях. На вихідних буде напруга між бажанням Скорпіона зберегти стабільність та новими честолюбними перспективами. Не виключений конфлікт із більш зрілою чи авторитетною людиною, з батьками, з начальством.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Найяскравіші події у Терезів будуть пов'язані з друзями, однодумцями, групами та спільнотами за інтересами. Великий вплив на Терезів будуть надавати кар'єрні устремління, що налагоджуються добрі стосунки з начальством, симпатизуючий їм керівник, начальник, у юних Терезів – один з батьків. Понеділок засмутить брак грошей. Але це може стати для Терезів стимулом. Те саме стосується речей. Якщо у понеділок Терези виявлять, що у них чогось немає, у вівторок вони придбають цю річ. Середа та четвер будуть наповнені спілкуванням, новинами та рухом. П'ятницю та суботу Терези проведуть вдома, а в неділю зможуть повеселитися, сходити на свято, на вечорнику, розважитися якось ще.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Діви будуть зайняті своїми справами. Їм не захочеться виходити на люди, вони зариються у навчання, у роботу, в якісь особисті хобі та інтереси, уникатимуть спілкування та галасливого суспільства. В ідеалі їм добре було б поїхати кудись на природу. Деякі Діви будуть зайняті інтригами та таємницями. Вони можуть інтригувати самі або розплутувати підступи таємних ворогів. Найкращі дні – п'ятниця та субота: дні щасливих змін та новин. На вихідних будуть труднощі для того, щоб зустрітися або зателефонувати потрібній людині, або отримати потрібну інформацію. Можуть бути проблеми через відсутність документів. Ще зірки радять бути обережнішими на дорозі: збільшено ризик ДТП із госпіталізацією.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Львів матиме стільки планів, стільки справ і нових перспектив, що Леви виб'ються з сил, намагаючись усе встигнути. А відмовитись хоч від частини справ буде шкода – рідко коли випадає такий багатий на можливості період. У понеділок вони ризикують перестаратися. Вівторок буде спокійнішим, можна буде відпочити та зайнятися домашніми справами, а в середу та четвер Львів чекають свята та розваги. У п'ятницю та суботу відкриються нові, зовсім несподівані перспективи. До деяких дійде цікава ідея. Комусь пощастить поїхати за кордон так, як вони й не мріяли. На вихідних доведеться багато, жорстко, вимогливо працювати, щоб отримати бажане.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Раки будуть мати людей красою і м'якістю характеру. Їм нізащо не доведеться боротися, люди охоче робитимуть їм приємне, поступатися, хвалити. У понеділок буде настрій, але не буде змоги відпочити. Найкращий відпочинок буде у вівторок. У середу та четвер буде багато роботи. Також ці дні сприятливі для звернення до лікарів. П'ятниця та субота – дні взаємодії та спільних планів з іншими людьми. У неділю буде Повний місяць, і більшість Раків сильно на нього відреагують. У них будуть перепади настрою, підвищена збудливість та рішучість.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Близнюки будуть у постійному русі: кудись тікати, з кимось зустрічатися, щось обговорювати, дізнаватися новини. Нині їхня поведінка і навіть подальші плани сильно залежать від їхнього оточення. Понеділок та вівторок будуть зайняті повсякденною роботою. Це не лише добрий час для лікування та оздоровлення, а й дні, коли багатьом знадобляться довідки, лікарняні, оформлення санітарної книжки, медогляд. У середу та четвер Близнюки виявлять, що для успіху потрібно співпрацювати з іншими людьми. П'ятниця та субота принесуть їм справжні відкриття, приголомшливі новини, по-справжньому свіжу інформацію. Але на вихідних у цих справах з'являться труднощі.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ініціативи Тельців будуть спрямовані на домашні та сімейні справи. Крім того, на Тельців великий вплив матимуть ті зустрічі, новини, інформація, які приходитимуть протягом тижня. У понеділок неприємно зачепить упертість тих, з ким доведеться про щось домовлятися. У вівторок теж не уникнути співпраці, контактів з публікою, спільних справ із партнером у шлюбі чи бізнесі. У середу та четвер спокійних зазвичай Тельцов потягне на ризик. У п'ятницю та суботу Тельці поїдуть за кордон або отримають звістку здалеку. У неділю Тельці будуватимуть та обговорюватимуть ділові плани.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овни багато відпочиватимуть, розважатимуться, ходитимуть на побачення, проводитимуть час із дітьми, займатимуться своїми хобі. Якщо Овен працює, то вноситиме в роботу творчий початок. У понеділок їх спокушатимуть надто райдужні перспективи. Не варто довіряти цим очікуванням і вибиватися із сил. Вівторок гарний для закордонної подорожі. З середи до п'ятниці Овни відчуватимуть якусь містичну допомогу у всіх справах. У п'ятницю та суботу буде несподіване побачення, знайомство, закоханість чи можливість влаштувати свято, потрапити на вечірку та добре відпочити. Потім у цих справах зустрінуться труднощі, але Овнов буде складно збити зі шляху.

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2024 для всіх знаків Зодіаку: виживання Тельців, інтрижки Терезів та погіршення Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.