Іноді справжнє кохання проявляється у найнесподіваніших формах, і історія Міла та Керолін якраз із таких випадків.

У 1987 році Міл і Керолін зустрілися в барі в Колорадо, і з того часу вони стали нерозлучними. Але через кілька років у Керолін діагностували розсіяний склероз, і Міл став її головним опікуном.

Стан Керолін погіршувався, і розмови про те, як Міл житиме без неї, почали з'являтися все частіше.

Пенсіонерка / фото: Pixabay
Пенсіонерка / фото: Pixabay

У 2011 році Керолін вирішила, що не хоче залишити Міла одного і наполягла, щоб він знайшов собі нове кохання. Це було непросто, але вона була твердо налаштована допомогти своєму чоловікові навіть після смерті.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

На початку 2019 року, коли Керолін вирішила припинити лікування, вона наполягла на тому, щоб Міл завів профіль на сайті знайомств.

"Ось так я і виявив, що створюю профіль на сайті знайомств, друкуючи опис себе як доброї і дбайливої ​​людини – слова, які Керолін диктувала мені, не встаючи з ліжка. «Я люблю її, і це те , чого вона хоче», – подумав я, завантажуючи свою фотографію, яку обрала Керолін", – розповів Міл.

Пенсіонер з ноутбуком. Фото з відкритих джерел
Пенсіонер з ноутбуком. Фото з відкритих джерел

Наприкінці 2019 року Міл зустрів Джен, жінку, яка не злякалася його складної історії та поділяла його інтереси.

"Вдома я намагався чесно відповідати на запитання Керолін. Було важко сказати їй, що ми з Джен поцілувалися, але Керолін, здавалося, була в захваті. «Отже, – сказала вона, – коли я зможу з нею зустрітися?»

Між ними зав'язалися теплі стосунки, і Джен швидко порозумілася з Керолін, ставши її подругою. Вона переїхала жити до Міла і Керолін була тільки рада бачити, як Міл починає новий розділ свого життя і зміцнює новий зв'язок.

"Поки я закохувався в неї, вони з Керолін ставали кращими друзями. Але в міру того, як зростала моя любов до Джен, зростало і моє почуття провини. Це було схоже на зраду, хоча я знав, що саме цього й хотіла Керолін. Якщо вона ревнувала, то приховувала це від мене. Проте я боровся. Знаючи, що жити їй залишилося недовго, Керолін хотіла святкувати життя."

Щасливі пенсіонери
Щасливі пенсіонери

Коли Керолін пішла з життя у вересні 2020 року, Міл і Джен продовжили її спадщину кохання та турботи. У серпні 2022 року вони одружилися, а весільну сукню Керолін стало вбранням для дівчаток-квіточниць.

"Мій племінник був розпорядником і говорив про Керолін на церемонії. "Вона знала, що ти не зможеш знайти жінку", – пожартував він, – "тому їй довелося вибрати її для тебе!", – розповів Джиммі.

А ми нагадуємо, два пенсіонери вирішили накласти на себе руки в один день: не хотіли стати "зомбі"

Раніше стало відомо про те, що Кеті Перрі подала до суду на 84-річного ветерана війни: хоче "обібрати до нитки" діда з деменцією

Вам буде цікаво дізнатися, пенсіонерка купила 3 ​​лотерейні квитки та "зірвала" куш у свій день народження