Калуш, Івано-Франківська область – маленьке містечко, де щодня відбуваються різні історії. Одна з них, особливо зворушлива та несподівана, стала відомою на всю країну. Мова йде про Марію, пенсіонерку, яка вирішила зробити собі особливий подарунок на день народження і виграла в лотерею 190 000 гривень.

Про це повідомляє msl.ua.

Як все починалося

Марія, як і багато українців, вірить у дива. Тому, наближаючись до свого дня народження, вона відчувала, що цього року щось особливе має статися. Щоб підсилити це відчуття, жінка вирішила придбати лотерейний білет. Як сама Марія згадує: "Весь святковий тиждень я відчувала, що щось хороше має статися". І її інтуїція не підвела.

Лотерея, фото: скріншот з відео
Лотерея, фото: скріншот з відео

Несподіваний подарунок долі

Один із придбаних лотерейних білетів виявився щасливим. Марія виграла суму, про яку могла лише мріяти. Ця несподівана подія перевернула все її життя. Жінка зізнається, що спочатку не могла повірити у свою удачу.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Що далі

За словами Марії, вона планує витратити виграш на покращення свого життя та допомогу близьким. Частину грошей вона хоче відкласти на "чорний день", а решту – витратити на подорож мрією.

Історія Марії – це нагадування про те, що дива трапляються

Лотерея, фото: скріншот з відео
Лотерея, фото: скріншот з відео

Історія пенсіонерки з Калуша надихає багатьох українців. Вона доводить, що навіть найскромніші мрії можуть здійснитися. Ця історія також нагадує нам про те, що варто вірити в себе і не втрачати надії.

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, в США чоловік знайшов монетку на звичайній парковці та виграв понад 1 мільйон доларів.