Дівчина, яка підготувалася до сонячної погоди, потрапила під дощ і захворіла, що призвело до незвичайної судової справи проти синоптика та телеканалу. Інцидент стався в Ізраїлі у 2015 році, коли жінка вирішила подати до суду на Channel 2 та відомого синоптика Денні Рапа за помилковий прогноз погоди.
Вона стверджувала, що вони передбачили сонячну погоду, тоді як насправді розпочався дощ і шторм. Жінка вимагала відшкодування у розмірі 1000 доларів, оскільки, покинувши дім у легкому одязі, що підходив для сонячної погоди, вона потрапила під сильний дощ і захворіла на грип.

Як не захворіти на ГРВІ, симптоми та способи лікування, фото - Рexels
Як не захворіти на ГРВІ, симптоми та способи лікування, фото - Рexels

Через це їй довелося пропустити чотири робочі дні, що спричинило фінансові втрати, а також витратити 38 доларів на ліки для лікування. Крім того, жінка заявила, що пережила стрес через неправильний прогноз і вимагала публічних вибачень від синоптика Рапа.

Судова справа не дійшла до офіційного слухання, оскільки телеканал вирішив врегулювати конфлікт поза судом. Вони погодилися виплатити жінці запитувану суму у 1000 доларів та вибачитися за помилковий прогноз.

Дощ / фото: Pinterest
Дощ / фото: Pinterest

Цей випадок викликав широкий резонанс у суспільстві, змусивши багатьох людей замислитися про можливість подачі подібних позовів проти синоптиків у майбутньому.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Однак, дехто висловив думку, що телеканал вирішив заплатити цю суму, щоб уникнути великих витрат на судові витрати та адвокатів. Це могло виявитися економічно вигіднішим, ніж боротися з позовом у суді, що, можливо, і стало основною причиною такого швидкого вирішення конфлікту.

Нагадаємо, Е-гривня має змінити ваше життя: які переваги чекають на українців

Раніше ми писали про те, що пенсіонерка купила 3 лотерейних білети та "зірвала" куш у свій день народження

Крім того, Знай.ua повідомляв, Лихвар Слоневський: ЗМІ розповіли, як у НАЗК "перевіряють" декларації детективів НАБУ