12-й сезон "Футурами" вирішив поекспериментувати із сучасними темами, такими як NFT та ІІ, і це виявилося не найвдалішим кроком. Новий сезон змішав стару добру наукову фантастику з актуальними трендами, але це досить нерівно.

"Більшості не вистачає сердечності, яка тримає шоу на землі."

У першому епізоді сезону, присвяченому NFT, сюжет виглядає так, ніби творці самі заплуталися в блокчейні. Про це написали в The Verge.

Футурама / фото: скриншот Youtube
Футурама / фото: скриншот Youtube

Бендер продає колекцію NFT, що призводить до дивних пригод та спроби пограбування художнього музею. Проблема в тому, що самі NFT тут не стають об'єктом жартів – вони просто нудна реальність, яку шоу намагається обернути на смішний сюжет, але без особливого успіху.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів
Показати ще

Крім того, нові епізоди включають пародію на "Гру в кальмара", яка переміщає Фрая в дитинство через дивні тимчасові пригоди, та епізод про швидку моду з Карою Делевінь у ролі монстра Франкенштейна.

Хоча жарти в цих епізодах на любителя, вони хоч якось повертають ту саму "Футураму", яку ми полюбили: надмірно іронічне відображення сучасності через дивне майбутнє.

Найдивніше в сезоні – це спроба шоу перетворити чат-бота з ШІ на ревнивого друга Ліли. Сюжет здається таким самим застарілим, як і сама ідея, особливо коли у "Футурамі" вже повно розумних роботів.

Хочеться вірити, що останні епізоди (вийдуть протягом вересня-жовтня) принесуть більше душевності та гостроти, яку люблять фанати. Поки що виглядає так, що "Футурама" надто зосередилася на сучасних трендах, забувши про той унікальний гумор та теплоту, які зробили шоу таким особливим.

"Як і весь решта світу, Футурама мала залишити NFT у минулому", – йдеться в The Verge.

Нагадаємо, "Поїв, і зарядився на перемогу": японці створили для геймерів кашу з кофеїном

Раніше ми писали про те, що астрономи відправлять ІІ на пошуки інопланетян – готують міжзоряні переговори

Крім того, Знай.ua повідомляв, водії зникнуть, всі стануть "шумахерами": людям розповіли про машини майбутнього