На цей раз наші читачі можуть трохи розслабитися, і дізнатися "ідеальний" розмір на вибір жінок. І так, почнемо – 16 сантиметрів – ось вона, довжина ідеального пеніса. З'ясували це так: у 2013 році канадські вчені з Університету Оттави попросили 20 чоловіків сфотографувати свій пеніс із різних ракурсів. Ці фото показали сотні жінок, які оцінили привабливість членів.

На першому місці йшов "загальний косметичний вигляд члена", що, слід визнати, досить туманне визначення. Другий критерій звучав як "стан шкіри пеніса", на третьому місці жінки відзначили форму голівки, зовнішній вигляд мошонки, стан лобкового волосся (ми серйозно!) і десь наприкінці списку – довжина та обхват.

Про це стало відомо завдяки статті в американському таблоїді The Sun.

Інтим, фото freepik
Інтим, фото freepik

Це обнадійливе дослідження показало, що, поки на члені не росте риб'яча луска, все добре, а розмір і обхват — взагалі справа десята. (Насправді не зовсім: у цьому дослідженні жінки все одно називали привабливішим більший розмір члена).

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Вчених із Нью-Мексико та Каліфорнійського університету розпливчасті дані не влаштували. "Скільки вішати у грамах", хотіли знати вони. Відшукавши 75 жінок-добровольців від 18 до 65 років, вони роздрукували для них на 3D-принтері 33 різні моделі членів і попросили учасниць розподілити їх від найпривабливішого до найвідразливішого.

Інтим, фото freepik
Інтим, фото freepik

До речі, забавно, що залежно від ситуації (секс на одну ніч, подружній секс тощо) жінки обирали різні розміри члена. Коли йшлося про випадковий секс, жінки називали цифру трохи вище - щось близько 16,3 см. Але для довгострокових відносин бажана величина становила рівно 16 см і 12 см в обхваті.

Нагадаємо, хірурги дістали величезного вугра з 31-річного "пустуна": хлопець хотів гострих відчуттів.

Раніше повідомлялося, копи знайшли головну проблему в Україні: активно борють OnlyFans витрачаючи шалені гроші.

Також, жінки з пишними грудьми частіше виявляються під ударом агресії, ніж з невеликою – вчені.