Чи існує розумне життя за межами нашої планети - точно ніхто сказати не наважиться. Однак, якщо інопланетяни у своїй подорожі нескінченним Всесвітом прибудуть на Землю, у Чеській Республіці вже є контактний центр для них. Всю підтримку для мирного контакту із землянами надаватимуть співробітники обсерваторії у Брно.

Це жартівлива робота звіздарів, які використовуватимуть контакт-центр, наприклад, для пояснення дивних явищ у небі та популяризації науки.

Про це стало відомо завдяки інформації від чеських видань.

Інопланетяни, скріншот: YouTube
Інопланетяни, скріншот: YouTube

"Ми створили спеціальну електронну пошту для інопланетян, щоб вони заздалегідь повідомляли про свій візит, і запустили спеціальний сайт для землян, щоб вони повідомляли про все підозріле, що бачать у небі, включаючи НЛО. Потім ми спробуємо пояснити ці явища", - сказав директор обсерваторії Йіржі Душек.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Прибульці
Прибульці

Майбутнього чеського астронавта Альоша Свободу було призначено послом космічного простору, який використовуватиметься для першого контакту з інопланетянами.

прибульці
прибульці

Поштовхом до відкриття контактного пункту для інопланетян, що висадилися на території Чехії, стала зустріч любителів наукової фантастики під час Фестивалю планет у Брно. Два роки тому понад 5 000 ентузіастів зібралися біля надувних гігантських моделей планет зі світловими мечами, схожими на ті, що були у знаменитій кіносазі "Зоряні війни".

Нагадаємо, 12 "Футурама" ще повністю не вийшла, а вже нарвалася на хейт: творці сильно облажалися.

Раніше повідомлялося, що колекціонують скелети в шафі: які знаки Зодіаку найбільше схильні змінювати своїм половинкам.

Також, людство незабаром познайомиться з інопланетянами: пророцтво "живого Нострадамуса" Атоса.