Жителька Британії була приголомшена, коли дізналася, що її 6-річній доньці Кхалісі відмовили у видачі паспорта через те, що ім'я дитини співпадає з ім'ям популярного персонажа з серіалу "Гра престолів". Про це повідомляє ВВС.

Люсі та її донька готувалися до омріяної поїздки в паризький Діснейленд. Однак, отримавши листа від паспортного столу, Люсі була шокована: "Я отримала листа з паспортного столу, в якому йшлося про те, що її ім'я є торговою маркою Warner Brothers. Я вперше чула про таке і була приголомшена".

Кхалісі
Кхалісі

Чиновники повідомили, що для видачі паспорта потрібне схвалення від Warner Brothers, оскільки саме вони володіють правами на ім'я "Кхалісі". Люсі була розчарована і не розуміла, як таке можливо: "Якщо вона змогла отримати свідоцтво про народження, хіба тоді нічого не було помічено? Я ніколи не думала, що ім'я можна зареєструвати як торгову марку".

Отримавши юридичну консультацію, Люсі дізналася, що її донька має повне право на використання цього імені. Вона передала цю інформацію до паспортного столу, і після цього до неї зателефонували, щоб перепросити за помилку. Чиновники запевнили, що тепер вони зможуть оформити паспорт маленької Кхалісі.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Проте, Люсі вважає, що ситуація була вирішена лише завдяки розголосу в соціальних мережах.

Нагадаємо, Модель вклала $38 тисяч у свою зовнішність: як вона виглядала до операцій

Раніше ми розповідали, що Швачка з В’єтнаму не спить вже 30 років і працює цілодобово: як вона обходиться без сну

Також, Геймер "кинув" слухавку від коханої під час гри, але вона стояла поряд: прикол на мільйон