Тропічний ураган "Деббі", що обрушився на Флориду, штат США, приніс із собою не лише руйнування, а й несподівану знахідку. На пляжі Флорида-Кіс знайшли багато коробок кокаїну, ціна яких перевищує 1 мільйон доларів.

Шторм прийшов до берегів Флориди у понеділок, 5 серпня, і продовжив рухатися вздовж східного узбережжя. Через сильні дощі та вітри багато районів залишилися без електрики, а ураган призвів до закриття шкіл, доріг і навіть до евакуації мешканців.

Про це розповіли у The Guardian.

За інформацією Семюеля Бріггса з прикордонного патруля США в Майамі, перехожий виявив кокаїн на пляжі і відразу зв'язався з владою.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

На фото, опублікованому Бріггсом, видно 25 упаковок кокаїну вагою близько 32 кілограмів, які викинули на берег. Це справді рідкісний випадок – знайти такі великі партії наркотиків унаслідок стихійного лиха.

Ураган Деббі, після того як він ослаб до тропічного шторму, все ще становив загрозу для сусідніх штатів, включаючи Джорджію та Південну Кароліну, де очікуються сильні дощі. Ці дощі можуть стати "потенційно історично сильними", сказали метеорологи.

Через наслідки шторму, у деяких регіонах відбулися перебої у подачі електроенергії. Станом на вівторок майже 109 тисяч будинків і підприємств у Флориді залишилися без світла, а в Джорджії, Південній Кароліні та Північній Кароліні без електрики залишилися ще 50 тисяч будинків.

Президент Джо Байден уже схвалив надання федеральної допомоги в райони, що постраждали, щоб підтримати відновлення інфраструктури.

Шторм забрав життя щонайменше п'ятьох людей, у тому числі 13-річного хлопчика та 19-річного молодика – на них впали дерева.

Експерти попереджають, що поточний сезон ураганів може бути особливо активним через глобальне потепління, що веде до підвищення температури океану.

Нагадаємо, вчені для прогнозу погоди вже не потрібні: Google створив ШІ, який дізнається про катастрофу набагато швидше

Раніше ми писали про те, що 56-річний японець щотижня пірнає в океан, щоб знайти тіло своєї дружини: 11 років тому її змило цунамі

Крім того, Знай.ua повідомляв, фургон з морозивом змило в морі, поки господар відійшов по нужді: місцеві не могли повірити своїм очам