71-річний житель Флориди, Роберт Тенсі Колін, опинився за ґратами після того, як вирішив самостійно зловити алігатора. Для цього він використовував саморобну петлю з мотузки для білизни.

Раптом Колін стурбувався, що алігатор становить реальну загрозу для черепах у його районі, і, не дочекавшись допомоги від місцевої влади, вирішив діяти на свій страх та ризик.

Про це розповіли у USA Today.

Крокодил, фото: Pixabay
Крокодил, фото: Pixabay

Коліну вдалося "заарканити" 9-футового алігатора, прив'язавши мотузку до поручня, після чого він викликав поліцію. Спочатку він стверджував, що знайшов алігатора вже пов'язаним, але записи з камер відеоспостереження показали, що саме він піймав рептилію.

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Проблема в тому, що Коліна не мав дозволу на лов алігаторів, що у Флориді вважається серйозним злочином. Його звинуватили у незаконному поводженні з дикими тваринами та посадили до в'язниці, де він провів близько 13 години, перш ніж його випустили під заставу.

Крокодил
Крокодил

"Я сказав: «Дозвольте мені розповісти вам, що я зробив, щоб вам допомогти», і вони сказали мені завести руки за спину». Я сказав їм, що не можу цього зробити, тому що мені тільки що зробили операцію на серці... Я не знав, що це незаконно. Я просто хотів допомогти», – розповів Колін.

Зрештою алігатора, якого вважали надто небезпечним, приспали, а Коліну нагадали, що в таких ситуаціях краще звертатися до професіоналів і дотримуватися встановлених правил.

Також поспішаємо повідомити, восьминіг напав на чоловіка і побив щупальцями: поки той оговтався, завдав нищівного удару

Раніше стало відомо, що єноти поневольяють столицю Японії: звідки вони з'явилися і чому винне аніме

Вам буде цікаво дізнатися, хірурги дістали величезного вугра з 31-річного "пустуна": хлопець хотів гострих відчуттів