39-річна Есім Демір та її хлопець Нізаметтін Гурс вирушили у романтичне місце на мисі Поленте у Канаккалі, Туреччина, щоб спостерігати за заходом сонця.

Пара обрала цю гарну локацію, оскільки хотіла відзначити свої заручини. Але сталося щось, на що ніхто не очікував... чоловік повернувся до автомобіля, щоб принести все необхідне для пікніка, але незабаром почув крик.

Коханці на скелях, скріншот: Youtube
Коханці на скелях, скріншот: Youtube

Він моментально побіг назад, до своєї коханої, але знайшов її, що зірвалася зі скелі. Жінка вижила після падіння з висоти близько 30 метрів, але після 45 хвилин зусиль у реанімації медики оголосили про її смерть.

"Ми вибрали це місце, щоб назавжди запам'ятати цей момент після заручин. Ми випили трохи алкоголю", - зазначає чоловік.

Популярні новини зараз
Потрапили в реєстр – готуйтесь до найгіршого: ухилянтів попередили Без грошей залишаться всі: українців попередили про покупки – заплатите за кросівки 10 тисяч замість 900 грн Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Він додав, що все сталося миттєво. Жінка просто втратила рівновагу та впала вниз. Влада зараз проводить розслідування, заборонивши доступ до цієї скелі. На краю немає зовсім ніяких заходів безпеки, хоча має бути встановлений паркан.

"Це має бути найкоротші заручини", "От і знову, чи зіштовхнув він її з урвища, чи вона послизнулася. Тримаю парі, прокурори глибоко вивчають цю справу, просто щоб подивитися, чи є там що-небудь" , - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, що парфум протримається 24 години: як затримати аромат на тілі довше, секретні способи.

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка, яка вмирає, знайшла жінку своєму чоловікові, поселила в будинку і стала з нею дружити.