Анна А., 37-річна жінка з Люблінського воєводства, потрапила у скандал, який сколихнув місцеву громадськість. На восьмому місяці вагітності вона влаштувала два збройні нальоти на польські банки в Kurowie та Puławach.

Перший інцидент трапився 25 жовтня 2023 року у Kurowie, розповідають польські ЗМІ. Ганна, приховавши обличчя під маскою, увірвалася до банку з ножем і зажадала гроші у касира.

Другий наліт стався 10 листопада у Puławach. Тоді вона стала ще небезпечнішою: приставила ніж до горла співробітниці банку та погрожувала вбити її. Загалом вона вкрала близько 50 тисяч злотих (близько 520 тисяч гривень) .

Вагітна жінка / фото: Pixabay
Вагітна жінка / фото: Pixabay

Після другого нападу її затримали 11 листопада. Під час обшуку в підвалі її будинку знайшли 21 тисячу злотих, захований у валізі, ніж, а також залишки одягу, який вона спалила після злочинів.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини
Показати ще

Виявилося, що гроші з першого нальоту Ганна витратила на купівлю будівельних матеріалів свого будинку. На допиті вона зізналася, що діяла сама і не повідомляла чоловіка про свої плани. Вона навіть обдурила сім'ю, сказавши, що виграла у лотереї.

ніж, фото Pxhere
ніж, фото Pxhere

Суд у Любліні, у п'ятницю 9 серпня, визнав Ганну винною у двох розбійних нападах із використанням ножа. Суддя Barbara Markowska сказала, що її дії мають рецидивний характер, що стало підставою для призначення чотирьох років в'язниці.

Крім того, Ганна зобов'язана повернути 34,5 тисячі злотих та виплатити ще 2 тисячі злотих одній із постраждалих співробітниць банку.

Також поспішаємо повідомити, жінка вимагає з чоловіка гроші за секс, тому що він став "надто товстим": діти не дізналися, чому тато плакав

Раніше стало відомо, що дівчина, вагітна протягом 12 років, готується до ролі бабусі в 40: у малюка буде "100 нянь"

Вам буде цікаво дізнатися, скільки коштує заморожування яйцеклітин в Україні