Час народження може розповісти багато про характер і життєвий шлях людини. Виявляється, зірки впливають не тільки на дату вашої появи на світ, а й на точну годину. Пропонуємо вам дізнатися, що приховує ваша астрологічна година народження і які якості вам приписують небесні світила.

00:00 – 02:00

Під впливом Меркурія народжуються ті, хто обожнює пізнавати світ. Вони легко заводять нові знайомства, адже завжди цікаві і відкриті для спілкування. Однак, їх надмірна цікавість іноді може грати з ними злий жарт, перетворюючись на зайву балакучість у невідповідний момент.

Пліткарки, скріншот: YouTube
Пліткарки, скріншот: YouTube

02:00 – 04:00

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Цей період контролює Венера, яка дарує любов до всього нового і бажання розвиватися. Такі люди часто виявляють неабияку працьовитість і талановитість, але їхня схильність до власництва і надмірних витрат може стати на заваді справжньому успіху.

04:00 – 06:00

Марс робить тих, хто народився зранку, активними та рішучими. Вони завжди йдуть до своєї мети, не зважаючи на перешкоди. Проте їхня прямолінійність і чесність часто стають причиною конфліктів з оточенням.

06:00 – 08:00

Нептун наділяє своїх підопічних талантом і духовністю. Але ці люди мають навчитися долати свої страхи і не жаліти себе, інакше їм важко буде досягти справжнього успіху. Їхня схильність до ілюзій може заважати реалістично оцінювати ситуацію.

08:00 – 10:00

Під впливом Урана народжуються люди, які прагнуть допомагати іншим. Вони доброзичливі і співчутливі, але ці якості можуть обернутися проти них, якщо оточення захоче використати їхню доброту в своїх інтересах.

Всесвітній день співчуття, фото: Вифания
Всесвітній день співчуття, фото: Вифания

10:00 – 12:00

Цей період підходить для народження лідерів і громадських діячів. Люди, які народилися в цей час, мають амбіції і сильний характер, що допомагає їм досягати високих позицій у суспільстві. Однак, вони не терплять зради і можуть бути дуже мстивими.

12:00 – 14:00

Юпітер обдаровує своїх підопічних любов'ю до пригод і нових відчуттів. Це справжні авантюристи, які не можуть всидіти на місці. Вони часто потрапляють у різні ситуації, але завжди знаходять вихід і продовжують свій шлях до нових горизонтів.

14:00 – 16:00

Плутон надає оптимізму та впевненості у власних силах. Але люди цього часу часто непослідовні, що може призводити до непорозумінь і конфліктів. Вони повинні навчитися дотримуватися своїх слів і дій.

Радість
Радість

16:00 – 18:00

Венера ввечері приносить своїм підопічним спокій і врівноваженість. Це чуйні і стримані люди, які завжди знайдуть спосіб уникнути конфлікту. Вони цінують кохання і щирі почуття, і вміють будувати стосунки на основі довіри і взаєморозуміння.

18:00 – 20:00

Меркурій у вечірні години формує справжніх борців за свої цілі. Ці люди рішучі, але часто занадто зухвалі у своїх прагненнях. Їхня жага до життя може призводити до помилок, особливо коли вони стикаються з такими ж амбітними людьми.

20:00 – 22:00

Сонце наділяє народжених у цей час сміливістю та рішучістю. Вони прагнуть досягати висот у кар'єрі і мають всі шанси на успіх. Проте, їхня звичка втягувати інших у свої проблеми може призводити до непорозумінь.

22:00 – 24:00

Місяць виховує у своїх підопічних любов до гармонії і спокою. Вони схильні до роздумів і часто шукають сенс життя. Їм важко заводити нові знайомства, але ті, хто знайдуть до них підхід, можуть стати справжніми друзями на все життя.

Нагадаємо, Колекціонують скелети в шафі: які знаки Зодіаку найбільше схильні зраджувати своїм половинкам

Раніше ми розповідали, що Доведуть усіх до білого жару: серед яких знаків Зодіаку найбільше енергетичних вампірів

Також, Незабаром прилетять на Землю: бразильський провидець передбачив контакт із прибульцями у найближчі чотири роки