В одному із сіл Вінницької області з'явилося незвичайне місце, де пари можуть спробувати зачати дитину... всередині опудала мамонта! Ця незвичайна ідея належить місцевому жителю, який перетворив мамонта на туристичну пам'ятку з цікавою родзинкою.

Усередині опудала є "таємна кімната", яку можна орендувати за 100 доларів на годину для того, щоб залишитися зі своєю половинкою наодинці. Власник стверджує, що якщо пара успішно зачне дитину, то мамонт «пукає», сигналізуючи всім в окрузі майбутню радість.

Козак Сіромаха / фото: скриншот Instagram
Козак Сіромаха / фото: скриншот Instagram

Відео поділився у своєму Instagram український співак Козак Сіромаха.

"Мамонт це відчуває і голосно-гучно пукає. І це в нашому населеному пункті означає, що вже десь через 9 місяців має бути поповнення в нашій територіальній громаді", – розповідає власник "атракціону".

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Крім того, у хоботі мамонта встановлено термінал, який за певну платню виконує голосові трюки. Але найбільше уваги привертає сама ідея – зачати дитину у опудалі мамонта. Багато українців у соцмережах вже встигли обговорити цю незвичайну пропозицію, посміятися та висловити подив.

Деякі впевнені, що це просто жарт для туристів, інші ж бачили наживо стан території, і кажуть, що воліли б вибрати для такої події щось більш традиційне. У будь-якому випадку, це місце безперечно стало однією з найдивніших пам'яток України.

Ось які коментарі залишають користувачі:

  • "Терміново слід обладнати психлікарню в цьому селі"
  • "Фотки на виході видають?"
  • "А яка вартість двох хвилин використання?"
  • "А кажуть що мамонти вимерли, а вони ще й виявляється примудряються вести бізнес із того світу"
  • "А у дитини тоді буде ДНК мамонта?"
  • "Ї****тись, дайте два!
  • "Ну це, якщо чесно, п****ц, шановне товариство."

Нагадаємо, ґвалтував собак і згодовував крокодилам: зірка National Geographic виявився справжнім монстром

Раніше ми писали про те, що росіяни відрізають геніталії українським священикам, а з гранатометів розстрілюють куполи: "Це було пекло"

Крім того, Знай.ua повідомляв, три жінки відчули Бога і пішли в черниці: дивляться "Опенгеймера", волонтерять і насолоджуються життям