Німецька журналістка Санні Луп вирушила у відпустку, забронювавши квартиру через Airbnb з обіцяним "видом на море". Її сподівання на приємний краєвид хвиль були швидко зруйновані, коли вона приїхала на місце і дізналася правду про свій номер.

У відео, яке Санні опублікувала в TikTok, вона показала, як їй довелося розчаруватися: номер в готелі, який вона орендувала, виявився розташованим в підвалі, а замість справжнього моря за вікном її чекала лише ілюзія. Обіцяний "чудовий вид на море" виявився всього лише великим плакатом, приклеєним до вікна спальні.

Санні вирішила поділитися своїм досвідом із підписниками, підписавши відео "Хахаха" і назвавши його "невдачею Airbnb". Її відео набрало понад 4,2 мільйона переглядів і швидко стало вірусним, викликавши бурхливу реакцію в коментарях. Багато користувачів соцмереж висловили своє здивування і сміх, коментуючи ситуацію як кумедну і незвичайну.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Графіки відключень будуть не лише світла, а і газу
Показати ще

Власники житла не отримали позитивних відгуків за свій підхід до реклами, оскільки користувачі мережі висловили своє обурення та іронічно прокоментували маркетингову хитрість.

Хоча Санні змогла подивитися на ситуацію з гумором і легкістю, її досвід став уроком для інших подорожуючих, щоб уважніше перевіряти інформацію перед бронюванням житла.

@sonnyloops

HAHAHAH #airbnbfail #funny #verarscht

♬ Originalton - Sonny Loops 🌙

Нагадаємо, жінка вагою 153 кг продала трьох коней і розпочала нове життя: тепер на вулиці її ніхто не впізнає

Раніше ми писали про те, що чому жіночий одяг дорожчий за чоловічий: соцмережі вибухнули після правди про "рожевий податок"

Крім того, Знай.ua повідомляв, усі втомились чекати: геймерам відповіли, коли почнуть збирати Nintendo Switch 2