Майстер манікюру з Корнуолла витратила 31 000 фунтів стерлінгів на свої перетворення і скинула 76 кілограмів, щоб буквально стати невпізнанною для всіх.

55-річна Наталі Кінг провела серію операцій, щоб змінити свою зовнішність: збільшила груди, підтягнула живіт, освіжила обличчя та навіть зробила ринопластику. Нещодавно вона також перефарбувала волосся платиновим блондом, розповідає Daily Star.

Наталі почала свій шлях трансформації після того, як вага у 153 кг зробив її надто важкою для їзди на конях, які вона продала у 2016 році.

"Я їла і товстіла, ставала залежною від їжі і жадібною. Я їла піцу, шоколад і їжу на виніс. Я їла від нудьги. Я задихалася і у мене була жирова дистрофія печінки. Я здавала аналізи на тиск і лікар сказав, що якщо я продовжу, то мені залишиться всього п'ять років", – розповідає Наталі.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Після пропуску сніданку раціон Наталі складався із шотландських яєць, випічки, сосисок у тесті, піци, чіпсів та каррі.

Вона витратила 4600 фунтів (близько 243 079 грн ) на першу операцію зі збільшення грудей, а потім ще 1200 фунтів (близько 63 412 грн ) на другу. У 2020 році вона витратила 9 000 фунтів (близько 475 590 грн) на підтяжку живота та 7 500 фунтів (близько 396 325 грн) на ринопластику у 2021 році.

"Я втратила груди після того, як схудла. Там нічого не було, і я була незадоволена нею. Потім мені зробили абдомінопластику, щоб позбутися живота, що залишився після пологів. Я зробила ринопластику, тому що мені завжди не подобався мій ніс, я хотіла, щоб він був більш кирпатим і маленьким", – розповідає Наталі.

Тепер вона думає про підтяжку рук, яка, як вона каже, стане її останньою операцією. Наталі каже, що навіть її друзі не впізнають її на вулиці, і це приносить їй радість.

Варто нагадати про неймовірно довгі нігті: жінка похизувалась моторошним досягненням

Також стало відомо, 62-річний Том Круз стрибне з парашута на закриття Олімпіади: звідки у його жилах стільки життя

Крім того, Знай.ua розповідав про 71 день "дієти" з п'явок та роси: неймовірна історія виживання австралійця у пустелі